Tiket dana – Subota 16.09.2023

Srba331
16 rujna, 2023
2173 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Juče smo pogodili čak dva tiketa sa kvotama 2,13 i 6,92 a veoma malo je nedostajalo da ostvarimo 100% učinak. Za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,74. Evo naših predloga za Tiket Dana za 16.09.2023. godine.

17:00 / Dinamo Zagreb vs Slaven Belupo / Croatia HNL

Dinamo pobeđuje na početku sezone ali deluje da nema te preko potrebne sigurnosti kao što je to bio slučaj u prethodnom šampionatu. Činjenica je da je igrački kadar domaćeg tima slabiji nego u istom periodu prošle godine ali je bez obzira na sve Dinamo na stadionu Maksimir apsolutni favorit protiv timova kao što je Slaven Belupo. Ovu utakmicu bi trebao obeležiti povratak ljubimca navijača Ademija, pa ne sumnjamo da će domaći tim biti dovoljno motivisan da na terenu prikaže očiglednu razliku u kvalitetu.

Dinamo 1 i ukupno 3+ golova @ 1,66

15:30 / Freiburg vs Borussia Dortmund / Germany Bundesliga

Bez obzira na činjenicu da je Freiburg kvalitetna ekipa i neugodan protivnik, ovo bi veoma lako mogla biti “do or die” utakmica za trenera gostujućeg tima. Dortmund je već na početku sezone izgubio veliki broj bodova i ima popriličan zaostatak za vodećim timovima na tabeli, tako da je reakcija neminovna i potrebna što pre. Zbog ofanzivnih kvaliteta profenost dajemo gostima, mada očekujemo veoma veliku borbu na terenu gde bi veoma lako oba tima mogla postići po gol.

Borussia Dortmund X2 @ 1,50

15:00 / Juventus vs Lazio / Italy Serie A

Opšti je utisak da će ovaj meć proteći u senci “Derby della Madonnina”, ali nesporna je činjenica da nas očekuje neizvesna i uzbudljiva utakmica. Juventus ima mnogo ozbiljniji pristup u odnosu na početak prethodne sezone, što samo jedan primljen gol na prva tri meča najbolje pokazuje. Lazio je ekipa koja igra po sistemu “toplo-hladno” i jednostavno im se ne može previše verovati. Ako Juventus meč “otvori” sa potpunom koncentracijom i fokusom mišljenja smo da igrači gostiju neće imati previše prostora i slobode na terenu.

Manje od 9.5 šuteva u okvir gola @ 1,50

TIKET DANA 16.09.2023

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 3,74

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.