Tiket dana – subota 20.03.2021

Milos
19 ožujka, 2021
492 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 20.03.2021. godine

LASK – Salzburg, Austrija Bundesliga, 20.03.2021

Nema mnogo filozofiranja kada se radi o Aurstrijskoj Bundesligi i kada se pogotovo radi o ekipi kao što je aktuelni šampion Salzburg. Oni su naprosto ekipa koja može u roku od svega nekoliko minuta da napravi preokret ili da postigne nekoliko pogodaka i kada imamo ovako lepu kvotu na golove naprosto je moramo uzeti, pa stoga mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

Mushuc Runa – Macara, Ekvador Prva Liga, 20.03.2021

Ekvadorska liga je počela pre nekoliko kola i odmah je postalo jasno da će se ove godine igrati vrlo atraktivan fudbal u ovoj Južno Američkoj zemlji. Obe ove ekipe koje igraju danas su se pokazale kao vrlo efikasne, a plus na sve to odbrane im nisu jača strana i mi predlažemo da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.80

Reggiana – Cosenza, Italija Serie B, 20.03.2021

Italijanska druga liga kao da je ostala zarobljena u devedesetim godinama prošlog veka, kada se u Italiji igralo defanzivno i tvrdo i kada je bilo izrazito dosadno gledati te utakmice na TV-u. Danas igraju dve ekipe koje nikako nisu efikasne i smatramo da je ovde najbolje odigrati da neće biti previše golova, pa stoga igramo:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.55

Will – Kriens, Švajcarska Druga Liga, 20.03.2021

Švajcarska je generalno nekada bila pravi raj što se golova tiče, ali ove sezone igra se mnogo više zatvoreno, te se i rezultati više naginju ka Under igri. Obe ove ekipe koje imamo danas u duelu su prilično neefikasne, a takođe njihove odbrane su bolji delovi tima, pa mi smatramo da treba igrati:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.77 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos