Tiket dana– subota 20.08.2022.

MilosNS
20 kolovoza, 2022
1624 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 20.08.2022 godine

Fulham vs. Brentford, England Premier League, 16:00

Po našem mišljenju dvoboj Fulhama i Brentforda bit će najzanimljiviji u subotnjem delu trećeg kola Premier lige. Obje momčadi karakterizira izrazito ofenzivna igra bez pretjeranog obraćanja pažnje na obrambeni segment igre, a s obzirom na njihove golgeterske kvalitete golovi su logičan izbor.

Fulham je zabio 2 pogotka Liverpoolu, dok je Brentford bio bolji od Manchester Uniteda sa čak 4:0, pa je sasvim realno očekivati ​​da će se mreže tresti nekoliko puta u ovom susretu.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.80 )

https://twitter.com/FulhamFC/status/1560320370095206402?s=20&t=FGvdgK5tTQB52oOGIOiPIQ

Torino vs. Lazio, Italy Serie A, 18:30


Obje momčadi su na pravi način krenule u natjecanje u novoj sezoni, ali moramo reći da je Lazio puno teže došao do prva 3 boda, jer je do 70. minute imao zaostatak od 1 gola protiv Bologne. .

Ove dvije momčadi su do prošle sezone odigrale 4 uzastopne utakmice s velikim brojem golova, da bi prošle sezone dva puta odigrale 1:1.

Prošla sezona je bila vrlo specifična, pa te rezultate nećemo uzimati kao previše bitan faktor.

Bitno je da je Lazio zadržao gotovo cijelu momčad iz prošle sezone, te su odmah nastavili igrati onako kako znaju – pogotovo ofenzivno.

Koeficijent 1,90 za okladu da će u ovoj utakmici biti više od 2,5 gola jednostavno se ne propušta. Obje momčadi igraju vrlo brzo, što stvara dosta prostora u obrani, a vjerujemo da mreže ni ovoga puta neće mirovati.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.80 )

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1560243989915340801?s=20&t=jhL4aOEUvIZPwnnax7Vp5A

Koper vs. Olimpija Ljubljana, Slovenia Prva Liga, 20:15

S obzirom na to kako Olimpija igra ove sezone, jednostavno je nevjerojatno da su lideri prvenstva.

Unatoč svih 5 pobjeda u ligi, Olimpija je ostavila vrlo slab dojam, a 3-4 pobjede uglavnom su bile rezultat početničkih pogrešaka protivničkih obrana. Još je zanimljivija činjenica da Olimpija u 5 ligaških utakmica nije primila niti jedan gol, a ovaj put jednostavno moramo ići na kontru.

Kažemo to jer sljedeći susret igraju protiv Kopra, momčadi koja je trenutno najučinkovitija momčad lige, a koja je sva 3 slavila na domaćem terenu s gol-razlikom 9:2.

Velike su šanse da će Olympia u ovoj utakmici prekinuti niz neporaženosti.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.85 )

SISTEM: 2/3
Minimalna kvota: 3.24
Maksimalna kvota: 9.90

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 3.26, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.