Tiket dana – subota 21.01.2023

Srba331
21 siječnja, 2023
1574 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za subotu 21.01.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 7,18. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3.31, dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 11,21.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati ovaj podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

18:30 Crystal Palace vs Newcastle, Premier League

Ovo je u ovom trenutku puno važnija utakmica za gostujuću momčad koja želi ući u Ligu prvaka. Crystal Palace je siguran u sredini ljestvice, a osim prekida niza utakmica bez trijumfa, drugog motiva ne vidimo.

Newcastle je zabio samo 1 gol u posljednja 3 susreta i to će morati popraviti jer je teško vjerovati da mogu doći do Lige prvaka s tako lošim ofenzivnim učinkom u kontinuitetu. Odgovara im činjenica da je Crystal Palace u srijedu odigrao vrlo tešku utakmicu protiv Manchester Uniteda.

Newcastle Over 1.5 @ 2.17

18:30 Atletico Madrid vs Valladolid, La Liga

S obzirom na lošu formu, čudi nas kako je momčad iz Madrida uspjela zadržati četvrto mjesto na tabeli. Ipak, razlika između njih i desetoplasirane Mallorce je samo 3 boda, pa je jasno da domaći nemaju pravo na puno grešaka u nastavku sezone ako žele Ligu prvaka.

Valladolid ne bi trebao biti ozbiljna prepreka, s obzirom da gosti nisu zabili gol u zadnje 4 utakmice, te su u nizu od 4 poraza. Iako se sve čini prilično “čisto”, iskustvo je pokazalo da momčadi poput Valladolida znaju pronaći potrebnu snagu da se “probude” kada se to najmanje očekuje. Vjerujemo da nas čeka vrlo „teška“ utakmica u kojoj će gosti pružiti ozbiljan i organiziran otpor.

Valladolid +1.5 AH @ 1.87

https://twitter.com/atletienglish/status/1616522274269528077?s=20

19:30 Zamalek vs Al Ahly, Egypt Premier League

Iako je Zamalek u velikoj krizi, autor ovog teksta i dalje smatra da Zamalek ima najkompaktniji igrački kadar u ligi. Situacija je takva da Al Ahly ima 5 bodova prednosti, pa bi ovo vrlo lako mogao biti odlučujući okršaj za naslov između ova dva tima.

Obje momčadi ove sezone igraju jako dobro, ali i “tvrdo” u obrani, tako da bi ovo trebala biti utakmica s malim brojem golova. Ipak, zbog „vrućeg“ domaćeg terena dodatnu prednost moramo dati ekipi Zamaleka.

Zamalek 1X @ 1.77

https://twitter.com/ZSCOfficial/status/1616721889505820675?s=20

Tiket dana

Koeficijent: 7,18

Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3,31
Maksimalni koeficijent: 11,21

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.