Tiket dana – subota 23.01.2021

Milos
23 siječnja, 2021
380 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 23.01.2021. godine

SV Reid – Austria Vienna, Austrija Bundesliga, 23.01.2021

Ako ste ikada pratili naše Tikete Dana, znate da obožavamo da igramo utakmice Austrijske Bundeslige, koja je perfektna liga za igranje na golove. Danas nam se posebno sviđa utakmica koja se igra između SV Reid koji igra u proseku utakmice sa 3.75 golova i Austria Vienna koja u proseku igra utakmice sa 2.50 golova. H2H ovde ide na ruku Over igri, stoga mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.53

Gorica – Dinamo Zagreb, Hrvatska Prva Liga, 23.01.2021

Kakva je ovo utakmica u najavi! Najbolja ekipa Hrvatske dolazi na noge najefikasnijoj ekipu Hrvatske. Dinamo Zagreb, kao što je očekivano dominira prvom ligom i ove sezone, ali Gorica igra fantastično, otprilike kao što je Lokomotiva igrala prošle sezone. Dve napadačke i dve efikasne ekipe, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.47

Karlsruher – Heidenheim, Nemačka Druga Liga, 23.01.2021

Nemačka Druga Liga je jedan skriveni dijamant kada se govori o golovima, jer 57% svih utakmica se završava sa tri ili više golova. Karlsruher je jedna vrlo efikasna ekipa koja u proseku igra 3.33 golova po meču, dok gosti iako imaju malo niže statistike svakako mogu da odigraju efikasne utakmice, pa predlažemo da se odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.85

Basaksehir – Ryzespor, Turska Super Liga, 23.01.2021

Još jedna liga koju redovito pratimo, koja se igra u paklenom tempu. Basaksehir koji je prošle sezone igrao fantastično, nikako da nađe pravi ritam i da počne da igra dobro, te se trenutno nalaze na 14-toj poziciji. Njihovi protivnici su na 13-toj poziciji, te nije jasno zašto je tako niska kvota na pobedu domaćina, te imajući u vidu kako ove ekipe primaju i postižu golove smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.66

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.64, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos