Tiket dana – subota 24.04.2021

MilosNS
23 travnja, 2021
530 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu „sportske kladionice“, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 24.04.2021. godine

Al Muharraq – Al Ahli Manana, Bahrein Prva Liga, 24.04.2021

Ukoliko niste znali u Bahreinu i celom Muslimanskom svetu trenutno je ramazan, te su utakmice pomerene u Bahreinskoj ligi ka kasnijim terminima kako bi igrači imali mogućnosti da nešto pojedu pre početka meče ili ponekad čak i u toku meča. Ono što smo primetili da se dešava tokom ramazana je da pada manje golova na utakmicama Bahreinske lige,  te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 0-2 (da bude 2 ili manje pogodaka na meču) sa kvotom 1.75

Puskas – Zalaegerzegi, Mađarska NB1, 24.04.2021

Iako je na ovom susretu izraziti favorit ekipa Puskasa i iako domaća ekipa zna da odigra tvrdo na malo golova, kada igra Zalaegerzegi onda se uvek očekuje da bude makar tri pogotka na meču. Dovoljno je reći da su od 30 susreta ove sezone oni čak 21 put išli preko dva pogotka i da u proseku igraju utakmice sa 3.40 pogodaka da bude jasno o kakvoj se ekipi radi, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

Sparta Rotterdam – Venlo, Holandija Prva Liga, 24.04.2021

Iako Sparta spada u jednu od ekipa prve Holandske lige koja igra na najmanji broj golova generalno, danas im u goste dolazi jedna od najslabijih odbrana lige, u vidu ekipe Venlo, koja je do sada primila preko 70 pogodaka. Nekako nam se čini da će ovo biti susret dve loše ekipe gde se može dogoditi da obe ekipe postignu pogodak.  Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.75

Hougang – Lion City, Singapur Prva Liga, 24.04.2021

Ovaj tiket sastavljen od čudnih liga završavamo utakmicom iz prve lige Singapura gde se sastaju dve ekipe iz vrha tabele, Hougang i Lion City. Osim što su na vrh tabele, ove ekipe su i vrlo efikasne te postižu i primaju oko 4 pogotka po meču u proseku. Sve je ovde jasno i mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.95 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.