Tiket dana – Subota 24.06.2023.

Srba331
24 lipnja, 2023
1185 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za subotu 24.06.2023. smo odabrali dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu. Ukupni koeficijent iznosi 7,56. Preporučujemo ovaj tiket kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 22.06.2023. godine

23:30 Cavalry vs York Utd, Kanada

Za ovaj meč smo pronašli nekoliko zanimljivih činjenica iz istorije međusobnih duela. Naime, prethodnih pet mečeva koji su odigrli Cavalry i York je završeno sa manje od 2.5 postignuta gola. Takođe, poslednje četiri utakmice su završene identičnim rezultatom – 1:0. Cavalry je kod kuće na pet utakmica primio samo pet golova, a kako se domaći tim bori da zadrži mesto u plej ofu uvereni smo da neće menjati svoj malo agresivniji pristup u odbrani. Koeficijent za manje od 2.5 gola je suviše lep, i ga moramo “uzeti”.

0-2 gola @ 1,90

17:30 Nogoom vs Smouha, Egipat Kup

Osmina finala Egipatskog Kupa donosi potencijalno veoma zanimljiv duel gde će trećeligaš Nogoom FC ugostiti ekipu Smouha-e. Smouha je ostavila sasvim prosečan utisak ove sezone obzirom na plaman u sredini tabele kao i mnogo turbulentnih serija pobeda i poraza. S druge strane Nogoom igra u trećoj ligi i nema dileme da njima ova utakmica mnogo više znači. Iz tog razloga smatramo da će fudbaleri domaćeg tima biti mnogo motivisaniji i borbeniji na terenu, i pre svega verujemo da igrači Nogoom-a neće previše žuriti. Jer ipak ofanzivno ne mogu parirati ekipi Smouha-e.

Smouha postiže manje od 1.5 golova @ 2.15

14:45 Srbija Ž vs Crna Gora Ž, Eurobasket Ž

Utakmica koja donosi plasman na Olimpijske igre, tako da je ulog zaista veliki.. Ove reprezentacije su u četvrfinalnim duelima poražene veoma ubedljivo, tako da će ovo biti meč u kojem će se ispravljati greške. Obe reprezentacije su pokazale da ima odbrana nije jača strana, što znači da bismo mogli videti malo brži tempo, a samim tim i nešto veći broj poena. Na četiri od poslednjih pet međusobnih mečeva je bilo postignuto više od 132.5 poena, a mi ćemo tu tradiciju koristiti kao dodadni agrmunet da ovde izaberemo klađenje na veći broj poena od 132.5 koliko kladionica Sportaza nudi u ovom trenutku.

Više od 132.5 @ 1,85

TIKET DANA

Vreme početka prve utakmice: 14:45

Ukupni koeficijent: 7,56 ( Preporučujuemo da ovaj tiket odigrate kao sistem 2/3 )

Važna napomena: Koeficijenti su bili validni u momentu pisanja ovog teksta. ( Subota 24.06.2023 08:30 ) Koeficijenti su podložni promenama.

Kladionica: Sportaza

100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.