Tiket dana – subota 24.12.2022

Srba331
24 prosinca, 2022
1167 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za subotu 24.12.2022 sastoji se od tri fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 4,68. Ponuda je prilično slaba kada su u pitanju fudbalski mečevi, ali smo ipak pronašli tri utakmice za koje smatramo da imaju dovoljnu vrednost da se nađu na tiketu dana.

13:30 Malezija vs. Laos, AFF Kup

Malezija je u prvom kolu mnogo teže od očekivanog trijumfovala protiv Mianmara sa 1:0 u gostima, tako da je sada pravo vreme za jednu utakmicu u njihovom prepoznatljivom ritmu. Naredni protivnik je Laos, ekipa koja je u prvom kolu primila 6 golova protiv Vijetnama, tako da je jasno šta se ovde očekuje od domaćeg tima. Malezija kod kuće retko prima golove od slabijih timova kao što je Laos, i mi verujemo da bi se ta tradicija trebala bez problema nastaviti. Očekujemo totalnu dominaciju domaćeg tima, i ovde bi se Laos mogao vratiti kući sa ubedljivim porazom.

Oba daju gol – ne @ 1,57

13:30 Celtic vs. St Johnstone, Škotska Premiership

Celtic i dalje “drži” prvo mesto na tabeli sa 6 poena prednosti u odnosu na Rangers, ali se stiče utisak da im ne prija ovaj ritam utakmica u kratkom vremenskom intervalu. Nakon pauze imaju dve pobede, i to oba puta samo sa jednim golom prednosti. To defnitivno nije onaj “stari” Celtic na koji smo navikli. St Johnstone je na petom mestu na tabeli, i može se pohvaliti činjenicom da nije pretrpeo poraz na prethodnih 5 mečeva. Iako imaju dosta defanzivnih problema na gostujućim terenima, moramo reći da su na prethodna 3 gostovanja osvojili čak 7 bodova, tako da puni samopouzdanja dočekuju ovaj duel. Ovde bi se Celtic mogao prilično namučiti, i nismo preveliki optimisti da će domaći tim tako lako doći do nova tri boda. Tim pre jer tradicija međusobnih duela pokazuje da im St Johnstone “ne odgovara”.

St Johnstone +2.5 AH @ 1,85

14:00 Maccabi Tel Aviv vs. Hapoel Hadera, Izrael Ligat Ha’al

Domaći tim “juri” Maccabi iz Haife, i uoči ovog meča ima deficit od 4 boda. Stoga, prostora za eventualni neupseh praktično da nema. Ono pto odlikuje Maccabi Tel Aviv ove sezone je “gvozdena odbrana”. To najbolje pokazuje samo 6 primljenih golova na 14 utakmica. Pritom, kod kuće su na 7 mečeva primili samo 2 gola. S druge strane, Hapoel Hadera pokušava da zadrži poziciju koja vodi u plej of, ali trenutni rezultati ne daju previše optimizma da će u tom uspeti. Imaju samo 2 osvojena boda na prethodna 3 meča, gde nisu postigli nijedan gol. Domaći tim bi ovaj meč trebao rešiti u svoju korist bez većih problema, i ako budu dovoljno koncentrisani u odbrani, velike su šanse da će i ovog puta sačuvati svoj gol.

Oba daju gol – ne @ 1,61

Tiket dana

Malezija vs. Laos / Oba daju gol – ne
Celtic vs. St Johnstone / St Johnstone +2.5 AH
Maccabi Tel Aviv vs. Hapoel Hadera / Oba daju gol – ne

Koeficijent: 4,68
Kladionica: BET365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.