Tiket dana – subota 25.06.2022.

Dusan
25 lipnja, 2022
452 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Naš tiket dana čine tri veoma interesantna duela iz Norveške prve lige, MLS-a i Peruanske Aperture, a mi smo se ovog puta odlučili da poverenje ukažemo opkladama sa golova, koje se plaćaju odličnim koeficijentom 5.97 u kladionici Meridianbet.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 25.06.2022 godine

18:00 Rosenborg vs. Kristiansund, Norway Eliterserien

Rosenborg do sada nije uspeo da opravda očekivanja, a osma pozicija na tabeli i čak trinaest bodova manje od vodećeg Lillestroma najbolje pokazuju “pad” ekipe iz Trondhajma.

Čak pet puta do sada su remizirali, što je moramo priznati retkost za njih, a kako još uvek imaju kakve takve šanse da stvore priključak barem za trećeplasiranim Vikingom ( koji se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu Konferencija ), moraće da se trgnu što pre.

U goste im dolazi već prežaljeni Kristiansund, koji je na osam mečeva osvojio samo jedan bod, tako da bolju priliku za podizanje poljuljanog samopouzdanja neće imati. Sve sem ubedljive pobede domaćeg tima predstavljaće veliko iznenađenje, a mi ćemo ovu opkladu “malo začiniti” i golovima.

1 i 1+1+ ( pobeda domaćina i po najmanje jedan gol biće postignut u oba poluvremena ) / 2.04

21:00 Seattle Sounders vs. Sporting Kansas City, USA MLS

Domaći tim je uoči ovog meča na sedmoj poziciji na tabeli sa svega dvadeset osvojenih bodova nakon četrnaest odigranih utakmica, ali još uvek nisu sigurni što se tiče učešća u plej ofu, obzirom da imaju samo jedan ili dva boda prednosti u odnosu na nekoliko ekipa koje se nalaze ispod njih.

Sporting je tek u prošlom kolu uspeo da prekine mini-seriju loših rezultata, i pobedom protiv Nashville-a je zadržao barem minimalne šanse da na kraju ipak dođe do plej ofa.

U gostima su odigrali devet utakmica, na kojima su zabaležili jednu pobedu, dva remija i šest poraza, uz samo osam postignutih i čak dvadeset jedan primljen gol, što jasno pokazuje da su im gostovanja „slaba tačka“.

Seattle se bori da zadrži barem sedmu pozciiju na tabeli, dok je gostujućem timu ovo jedna od poslednjih prilika da se približi plej of zoni, tako da je sigurno da će obe ekipe odigrati značajno ofanzivnije nego inače.

Na poslednjih sedam međusobnih mečeva ovih timova su golovi bili redovna pojava ( svih sedam mečeva sa više od 2.5 gola ), i uzimajući u obzir tradiciju i važnost meča, ponovo ćemo tipovati na golove.

Više od 2.5 gola / 1.84

 

22:30 Sporitng Cristal vs. Alianza Atletico, Peru Apertura

Kada govorimo o trenutnoj formi Sporting Cristala, na prethodnih pet mečeva su upisali tri pobede i dva remija, uz sjajnu gol razliku od deset postinugtih i samo četiri primljena gola, i najviše zahvaljujući tome imaju epitet velikog favorita na ovom meču.

Domaći teren je jedno od njihovih „najjačih oružja“ ove sezone, imajući u vidu da su na osam odigranih mečeva kod kuće ostvarili učinak od dvadeset četiri pobede i trinaest poraza, uz fantastičnu gol razliku od dvadeset četiri postignuta i trinaest primljenih golova.

Iako se gostujući tim nalazi blizu vrha tabele ( trenutno su na petoj poziciji ), opšti je utisak da sve slabije igraju kako vreme protiče, i ukoliko ne uspeju da podignu formu u nekoliko narednih kola, neka od pozicija u sredini tabele biće njihov maksimum ove sezone.

Ono što im ne ide u prilog je podatak da su na osam mečeva u gostima čak osamnaest puta vadili loptu iz svoje mreže, a takve defanzivne slabosti ekipe kao što je Sporting Cristal umeju da kazne na pravi način.

Domaći tim želi da smanji zaostatak u odnosu na FBC Melgar, i obzirom da su u najboljoj formi u čitavoj ligi, verujemo da će bez većih problema uspeti da nastave seriju pozitivnih rezultata.

Domaćin 1 do 3 gola u prvom poluvremenu  / 1.59

 

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 5.97 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI GOTOVO 6 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan