Tiket dana – Subota 27.01.2024

Srba331
27 siječnja, 2024
95 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za subotu 27.01.2024. odabrali smo 2 fudbalske i 1 košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 8,22. Kada su veći koeficijenti u pitanju, tiket dana predlažemo kao sistem 2/3.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.01.2024. godine.

TIKET DANA

17:00 – Istra vs Dinamo – Hrvatska HNL

Pojačani Dinamo bit će sigurno gladan pobjede nakon debakla koji su doživjeli prije nekoliko dana. Istra je u ovom trenu idealan protivnik za povratak samopouzdanja pa smo se odlučili da vjerujemo u uvjerljivu pobjedu gosta koji ima mnogo toga za ispraviti u ovome meču.

Istra ne daje gol na meču @ 1,97

18:00 – Juventus vs Empoli – Italija Serie A

Ovdje idemo protiv kladionice i protiv golgeterskog niza Dušana Vlahovića. Čini nam se da bi Juventus zbog položaja Empolija mogao potcijeniti gostujući tim iako je prema svemu prikazanom ove sezone ubjedljiva pobjeda domaćeg tima jedini logičan ishod. Empoli je totalni autsajder od kojeg očekujemo da će se grčevito braniti i usporavati tempo.

Vlahović Dušan ne daje gol na meču @ 1,83

19:00 – SC Derby vs Cedevita Olimpija – ABA Liga

Nakon prve pobjede u Eurocupu Cedevita Olimpija stiže u Podgoricu na duel protiv SC Derby-ja koji “juri” mjesto u igri. Iako je najavljeno da će jedan od najboljih igrača Cedevite Karlo Matković biti u timu, zbog njegovog budućeg angažmana nismo previše sigurni da će igrati na ovom meču. Amadou Saw je također napustio klub, tako da sa skraćenim rosterom gostima ne dajemo puno šansi protiv motivisanog protivnika. Kladimo se na autsajdera ovdje.

SC Derby pobjeda @ 2,23

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 17:00

Ukupni koeficijent: 8,22 ( Preporučujemo sistem 2/3 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Subota 27.01.2024 02:00) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.