Tiket dana – subota, 27.08.2022.

Srba331
27 kolovoza, 2022
1396 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Naš tiket dana ovog puta čine dueli iz Engleske, Srbije i Hrvatske, a za Vas smo pronašli tri veoma interesantna meča sa opkladama na golove, za koje mislimo da imaju veliku vrednost. Ukupni koeficijent 4.29 nudi sasvim solidnu priliku za finu zaradu.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Subotu 27.08.2022 godine

Southampton vs. Manchester United, Premier League, 13:30 CET

Nakon 2 teška poraza u prva 2 kola, United je na herojski način upisao prvu ovosezonsku pobjedu u Premier ligi.

Svladali su favorizirani Liverpool s 2:1, većim dijelom utakmice bez Ronalda, pa je podvig tim veći. Ovaj trijumf svakako je doprinio samopouzdanju igrača Uniteda, no ipak ih čeka vrlo težak protivnik – Southampton.

Ipak, United ima previše kvalitetnih igrača da bi si dopustio još jednu seriju negativnih rezultata, a uvjereni smo da će, budu li na 50 posto onoga što su pokazali protiv Liverpoola, bez većih problema “pregaziti” domaćina.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.57 )

https://twitter.com/ManUtd/status/1563191035781558275?s=20&t=wUc0165Xw5oj6NsuICsNkw

Lokomotiva vs. Slaven Belupo, Croatia HNL, 18:55 CET

Lokomotiva ove sezone igra kao i prošle – vrlo otvoreno i ofenzivno, a takav način igre odrazio se i na njihov poredak na tablici.

Nakon 6 odigranih susreta osvojili su samo 6 bodova, što je daleko slabiji učinak od očekivanog, pogotovo ako se uzme u obzir da ove sezone imaju više nego solidnu momčad.

S druge strane, pomalo je nevjerojatno da je Belupo uspio doći do drugog mjesta na tablici, što je potpuno nerealno jer imaju vrlo skroman igrački kadar, a vidljivo je da u ovom trenutku igraju iznad svojih mogućnosti.

Lokomotiva je jako opasna na domaćem terenu, i ako uspiju nametnuti željeni ritam u ranoj fazi susreta, i puno kvalitetnije momčadi u Hrvatskoj imaju problema sačuvati svoju mrežu.

Golovi u oba poluvremena – da ( 1.74 )

https://twitter.com/NKLokomotiva/status/1563071288419438592?s=20&t=VE2g1z12hOYTDteux0Yhig

Crvena zvezda vs. Javor, Serbia Super Liga, 20:30 CET

Prije nekoliko dana Crvena zvezda je na nevjerojatan način ostala bez plasmana u grupnu fazu Lige prvaka. Autogol Pavkova u 90. minuti susreta naizgled je pokrenuo lanac promjena u ovom klubu, a prva i najznačajnija promjena bio je odlazak Stankovića s klupe.

Zvezda se sada nakratko okreće obavezama u domaćem prvenstvu, te će im trebati fokus i koncentracija jer ih za manje od tjedan dana čeka susret s Partizanom.

Javor je nakon početnog uspona krenuo lošije, au Beograd je došao u vrlo nezgodnom trenutku. Mnogo puta do sada Zvezda je “liječila” rane protiv slabijih protivnika, a velike su šanse da će tako biti i ovoga puta.

Očekujemo potpunu dominaciju domaćih, što znači da vjerujemo da će momčad Javora biti stjerana u kut.

Javor manje od 0.5 golova ( 1.57 )

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1563225212090728449?s=20&t=_LxVHSFB6vf_alfaI6jp5w

Koeficijent: 4.29
Kladionica:
22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.