Tiket dana – subota, 29.01.2022.

Dusan
29 siječnja, 2022
575 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 29.01.2022. godine

14:30 Paks – Zalaegerszegi, Hungary 1

Paks je u ovom trenutku najefikasnija ekipa lige sa prosekom od čak 4.6 golova po meču, dok je Zalaegerszegi na četvrtoj poziciji tabele najefikasnijih ekipa lige sa prosekom od 3.4 gola po utakmici.

Paks je ove sezone odigrao osam mečeva na svom stadionu, i na svih osam mečeva je bilo postignuto po najmanje tri gola, a na tih osam mečeva su fudbaleri domaćeg tima postigli 19 i primili 18 golova, odnosno 4.6 gola po utakmici. Kako obe ekipe igraju veoma brzo i efikasno, i na ovom duelu očekujemo veliki broj golova.

Over 2.5 ( 1.33 )

15:00 Osijek – Slaven Belupo. Croatia 1

Osijek je nakon dvadeset odigranih mečeva na deobi prve pozicije na tabeli sa ekipama Dinamo Zagreba i Rijeke, ali je Osijek nešto lošijim rezultatima uoči pauze u prvenstvu propustio lepu šansu da se domogne prvog mesta na tabeli.

Na svom stadionu su na deset mečeva zabeležili seadm pobeda, dva remija i samo jedan poraz, uz odličnu gol razliku od osamnaest postignutih i svega sedam primljenih golova. U goste im dolazi Slaven koji je bezbedan kakd je opstanak u ligi u pitanju, tako da ekipa Slavena može odigrati ovaj duel bez opterećenja.

Domaći tim bi eventualnim neuspehom na sutrašnjem meču značajno smanjio svoje šanse za osvajanje titule, tako da je svaki rezultat sem pobede za njih ravan katastrofi.

Osijek ML ( 1.54 ) BET365

16:00 Fulham – Blackpool, England Championship

Fulham je na odličnom putu da ove sezone obezbedi povratak u Premier League, obzirom da su prvoplasirana ekipa na tabeli sa prednošću od pet bododa u odnosu na drugoplasirani Blackburn. U seriji su od četiri meča na kojima su trijumfovali, uz zaista neverovatnu gol razliku od dvadeset dva postignuta i šest primljenih golova.

Sutra igraju protiv Blackpool-a koji igra u sasvim suprotnom stilu, i sa mnogo manjim brojem golova po meču. Blackpool je na dvanaest odigranih mečeva u gostima postigao dvanaest i primio sedamnaest golova, što dovoljno pokazuje da su jedna od „tvrđih ekipa“ u šampionatu.

U prvom delu sezone je Blackppol na svom terenu savladao Fulham sa 1:0, a veoma neizvesnu utakmicu opčekujemo i sutra. Fulhamu ne odgovaraju timova koji igraju dosta čvršće u odbrani, a Blackpool je upravo takav tim.

Blackpool +2.5 AH ( 1.35 )

20:45 Cercle Brugge – Oostende, Belgium Jupiler League

Domaći tim je pobedom u prošlom kolu na gostovanju protiv Anderlecht-a pokazao da definitivno nije ekipa koja se sme olako potceniti, a sa ta tri osvojena boda su uspeli da došu do sedme pozcijie na tabeli koja obezbeđuje učešće u plej ofu za Ligu Konferencija.

Nalaze se u seriji od četiri uzastopnee pobede, tako da slobodno možemo reći da su u dobroj formi. Oostende je veoma blizu „opasne zone“ obzirom da ima samo dva boda više od prve ekipe „ispod crte“, a sa 46 primljenih golova na 23 meča su jedna od ekipa sa najlošijim defanzivnim učinkom u ligi.

Očekujemo da Cercle Brugge na ovom meču potvrdi dobru formu u kojoj se trentuno nalazi, a sigurni smo da bez problema protiv Oostende-a mogu postići više od dva gola.

Goals to be scored in both halves ( 1.68 )

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 4.88, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan