Tiket dana – subota 29.04.2023.

Sportske
29 travnja, 2023
2055 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Juče smo odlično namirisali golove, ali nas sreća nije pratila. Ko je gledao mečeve Dynamo Moscow i naročito Lyon zna o čemu govorimo. Juče smo imali 2/4 što nam je donelo povrat dela uloga, a danas ćemo pokušati biti uspešniji. Evo naših predloga za Tiket Dana za 29.04.2023. godine.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice.

23:00 Livertad vs Nacional Asuncion, Paragvaj Apertura

Iako je ovo gradski derbi osećamo da bi noćašnja utakmica mogla biti mnogo dinamičnija nego što se to očekuje. Obe ekipe su u dobroj formi u poslednje vreme , i to naročito Libertad koji na prethodnih 5 mečeva ima sjajnu gol razliku 16:2. Bez obzira na to što su domaćem timu bodovi mnogo potrebniji kako bi povećao prednost u odnosu na drugoplasirani Cerro, Nacional ima mnogo toga da pokaže terenu i nećemo biti iznenađeni ako gosti došu i do više od jednog gola.

3+ @ 1.80

21:00 Nantes vs Toulouse, Francuska Kup

Nantes u finalu Kupa Francuske pokušati da odbrani trofej osvojen prošle sezone. Osvajanje trofeja je samo po sebi dovoljan motiv za igrače da se maksimalno angažuju na terenu, pa je za očekivati da ćemo ovde videti dosta borbe na terenu. Finalni mečevi Kup takmičenja umeju tradicionalno biti “tvrdi” jer se čak i najmanja greška teško može ispraviti. Stoga, uzdamo se u to da će i jedni i drugi biti malo oprezniji, a koeficijent za klađenje na manje od 3 gola je definitivno vredan rizika.

0-2 @ 2.05

19:30 Nashville vs Atlanta Utd, USA MLS

Na 9 mečeva do sada Nashville ima prosek od 1.4 golova po utakmici, dok je Atlanta sa 3.4 gola lider šampionata po pitanju efikasnosti. Uprkos tome što ove sezone ne uspevaju da usklade ofanzivni ritam, tradicija međusobnih duela pokazuje da je 5 od prethodnih 6 duela ovih timova završeno tako što su i jedni i drugi dolazili do najmanje jednog gola. Domaći tim ima mnogo kvalitetniju ofanzivnu liniju nego što to trenutni brojevi pokazuju, i pravo je vreme da krenu. S druge strane, Atlanta postiže 2 gola po meču, pa je razumno očekivati da bi večerašnji meč mogao doneti golove.

1+1+ @ 1.81

18:30 Palestino vs Nublense, Čile Primera

Večeras nas očekuje dve ekipe koje ne briljiraju kada je u pitanju defanzivni segment igre. Palestino prima 2 gola prosečno po utakmici, dok je Nublense sa 1.73 primljenih golova po meču nešto bolji. Kada pogledamo tradiciju međusobnih duela možemo videti da su njihovi mečevi prilično zanimljivi i efikasni, a na osam poslednjih utakmica su golovi bili postizani u oba poluvremena. Shodno tome, pratimo tradiciju.

1+1+ @ 1.75

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske