Tiket dana – subota 30.01.2021

Milos
29 siječnja, 2021
458 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 30.01.2021. godine

Werder Bremen – Schalke 04, Nemačka Bundesliga, 30.01.2021

Schalke 04 je konačno povezao nekoliko dobrih utakmica, pošto su pre dve nedelje pobedili na svom terenu Hoffenheim, ali onda i pored dobre igre izgubili od Herthe na gostovanju. Werder sa druge strane ima vrlo nestabilnu formu, pošto jednu dobiju, pa jednu izgube. Werder spada u ekipe koje igraju utakmice na mali broj golova, ali protiv Schalkea ne bi smeli da imaju problema sa postizanjem golova, stoga mi smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na ovom meču) sa kvotom 1.90

Sampdoria – Juventus, Italija Serie A, 30.01.2021

U Đenovi je veliki dan, pošto u goste dolazi trenutni šampion i uvek atraktivna ekipa Juventusa. Sampdoria igra napadački fudbal ove sezone, a na domaćim utakmicama u proseku se vidi po više od tri gola svake nedelje. Juventus sa druge strane i pored napadačkog potencijala koji ima, dosta kuburi sa odbranom, pa su ove sezone na devet gostovanja primili čak 10 golova. Dve napadačke i dve efikasne ekipe, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.61

Fenerbahce – Ryzespor, Turska Prva Liga, 30.01.2021

Fenerbahce ove sezone igra fantastično i sa pravom se trenutno nalaze na prvoj poziciji šampionata. Osim dobrih igara, oni su jedna od najefikasnijih ekipa šampionata, ali odbrana im nije jači deo tima jer primaju u proseku gol po utakmici. Gosti, ekipa Ryzespora se nalaze na sredini tabele i niko od njih ne očekuje da uzmu bodove danas, ali mi smatramo da bi mogli postići makar jedan pogodak na meču, pa predlažemo da se odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.65

Fortuna Sittard – VVV Venlo, Holandska Prva Liga, 30.01.2021

Nismo često igrali utakmice Holandske lige, pošto nam se često ne sviđaju kvote, ali danas imamo jednu primamljivu kvotu na ovom susretu i želimo da je iskoristimo na najbolji mogući način. Domaćin u proseku igra utakmice sa 3.4 gola po meču, dok su gosti super fantastično efikasna ekipa sa 4.1 gola po meču, te imajući u vidu kako ove ekipe primaju i postižu golove smatramo da treba igrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.05, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos