Tiket dana – subota 30.07.2022.

Dusan
30 srpnja, 2022
807 Views
tiket dana

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 30.07.2022 godine

Cercle Brugge KSV vs. Anderlecht, Belgium Jupiler League 16:00

Prošle sezone domaći su natjecanje završili u travnju jer nisu uspjeli izboriti doigravanje. Promjenjiva forma tijekom većeg dijela sezone rezultirala je neočekivano slabim plasmanom na tablici, a i u novu sezonu nisu krenuli najbolje. Poraženi su od Westerloa s 2:0, ne uputivši niti jedan udarac u okvir protivnički gol.

Anderlecht je prošlu sezonu završio na trećem mjestu ljestvice, što se može smatrati velikim neuspjehom. U ovoj sezone ambicije su znatno ozbiljnije, pa su se igrači Anderlechta potrudili to nagovijestiti već u prvom kolu.

Bili su bolji od Oostendea s 2:0, iako je subjektivan osjećaj da ne bi bilo nezasluženo da su u toj utakmici zabili 5 golova.

Anderlecht će pokušati iskoristiti krizu domaćina i nastaviti niz pozitivnih rezultata, a vjerujemo da će gostujući igrači uspjeti kazniti defenzivne slabosti obrambene linije Cerle Buruggea.

Goals in both halves – yes / 1.75

https://twitter.com/FotclubSheriff/status/1551548927387770881?s=20&t=fUJ-dvgp7kSOrHGLC03L6g

Tromso vs. Sandefjord, Norway Eliterserien 18:00

Točno na polovici prvenstva Tromso je u zoni ispadanja. Momčad koja se godinama borila za vrh ljestvice u velikoj je krizi kojoj se ne nazire kraj.

Samo 13 bodova nakon 13 odigranih utakmica ono je što bi trebalo zabrinuti upravu kluba, a ako se nešto drastično ne promijeni u dogledno vrijeme, velike su šanse da će Tromso imati velikih problema u očuvanju prvoligaškog statusa.

Tromsø je posljednju pobjedu u domaćem prvenstvu ostvario prije više od 2 mjeseca i pravo je vrijeme za reakciju. U goste im dolazi ekipa Sandefjorda koja se nalazi u sredini ljestvice, a koja ove sezone nema prevelikih natjecateljskih ambicija.

Iako je domaćoj momčadi pobjeda i više nego potrebna, ovaj put smo odlučili ići na golove. Sandefjord je momčad koja igra vrlo ofenzivno i bez previše fokusa na obranu, što najbolje govori podatak da su najučinkovitija momčad lige s 3,8 golova po utakmici.

S obzirom da domaći moraju igrati napadački, velike su šanse da u ovom susretu očekujemo barem nekoliko golova.

Goals in both halves – yes / 1.62

https://twitter.com/TromsoIL/status/1552957113919344641?s=20&t=MHLY9i0lADV7iPy3FtxYXg

Ujpest vs. Mezokovesd, Hungary OTP 20:00

Ujpest je do samog kraja prošle sezone bio u borbi za kvalifikacije za Ligu konferencija, ali ih je promjenjiva forma skupo koštala. U posljednjih pet utakmica uspjeli su samo jednom trijumfirati i tako su ekipi MOL Fehervara omogućili četvrto mjesto na tablici.

Prošle sezone s prosjekom od 3 pogotka po utakmici bili su treća najučinkovitija momčad lige, a čak 10 od 17 domaćih utakmica završilo je s najmanje 3 postignuta gola.

Gostujuća ekipa je prošle sezone srećom izborila opstanak u ligi, ponajviše zahvaljujući očajnoj formi izravnih konkurenata. Zanimljivo je da su u gostima bili puno uspješniji nego kod kuće, pa nema sumnje da će Ujpešt u prvom kolu čekati težak zadatak.

Posljednjih 6 utakmica između ovih momčadi završilo je s najmanje 3 postignuta pogotka, a u zadnjem kolu prošle sezone odigrali su posljednji susret kada je Ujpest bio uspješniji u gostima s 3:2. I ovaj put očekujemo golove.

Goals in both halves – yes / 1.77

https://twitter.com/ujpestfc1885/status/1553021275022323712?s=20&t=HFdjJ0gYLT9WQ7g7vew8yw

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 5.02, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan