Tiket dana – subota 4.09.2021

Sportske
4 rujna, 2021
535 Views
tiket dana

U toku je reprezentativna pauza sto se tice veceg broja liga, tako da se danas selimo u Argentinu i za Vas smo spremili dubl iz prve i druge lige Argentine. I danas tpujemo na golove, a kombinovanjem ova dva meca na tiket se dobija vise nego pristojan koeficijent.

20:00 CA Estudiantes – Temeperley, Argentina Primera Nacional

Estudantes je na 15. mestu od 17 timova u ligi i do sada je uspeo da osvoji 22 boda. Ukupno 41 gol je vidjen na njihovim mecevima, tacnije Estudiantes je postigao 18 a primio 23 gola.Kod kuce su osvojili 15 od ukupno 22 boda, sto dovoljno govori o razlici u pristupu na svom terenu i na strani. 3 pobede, 6 remja i 2 poraza je njihov dosadasnji skor na svom terenu, a gol razlika 10:10 pokazuje koliko tvrde meceve igraju kod kuce. Temperley ima samo bod vise od danasnjeg domacina i nalazi se na poziciji 13 na tabeli. Do sada su ostvarili 6 pobeda, 5 remija i 10 poraza, a sve to prati 18 postignutih i 28 primljenih golova. Gosti su gotovo podjednak broj bodova osvojili kod kuce i na strani, tako da u gostima imaju skor od 3 pobede, 2 remija i 5 poraza uz 10 postignutih i 13 prmimljenih golova. Iako ove dve ekipe ne prikazuju narocito efikasne partije, mi smo se ipak odlucili da veceras ipak tipujemo na golove. Domacin je bez pobede vec 8 meceva, a u seriji su od 5 meceva sa manje od 2,5 gola. Veceras je idealan protivnik da se zabelezi pobeda i prekine golgeterski post, a istorija medjusobnih deula nam je pokazala da kada se ove ekipe sastanu, uvek bude golova. Na poslednjih 10 medjusobnih duela je postizan najmanje po 1 gol u prvom poluvremenu, dok su na 3 od 4 meca u zadnje 2 godine vidjena vise od 2,5 gola. Domacin je po nasem misljenju blizi pobedi i ocekujemo rani gol u prvom poluvremenu, kao i makar jos jedan gol u drugom poluvremenu kao potvrdu pobede.

TIP: 1-3&1-3 / od 1 do 3 gola u oba poluvremena (2.27) meridianbet

20:45 Lanus – Sarmiento Junin, Argentina 1

Lanus je nakon 9 odigranih utakmica na poziciji broj 2 sa 19 osvojenih bodova. Do sada su zabelezili 6 pobeda, 1 remi i 2 poraza. Sto se tice efikasnosti, Lanus igra najefikasnije meceve u Argentinskoj prvoj ligi i do sada su na 9 meceva postigli 19 a primili 15 golova. Sa prosekom od 3,8 golova po mecu, Lanus je trenutno najefikasnija ekipa u ligi. Sto se tice odnosa uspeha na domacem terenu i na gostovanjima, moze se reci da je Lanus podjednako uspesan kod kuce i na strani. Na svom stadionu su na 5 meceva ostvarili 3 pobede i po jedan remi i poraz, uz gol razliku 10:7. Na 6 od 9 meceva do sada je Lanus primao gol, ali srecom po njih napad je uspevao da sve to kompenzuje. Inace, od januara 2021. godine Lanus je na svom terenu odigrao 17 meceva, i na cak 14 je vidjeno vise od 2,5 gola.

Sarmiento Junin je na 21. mestu tabele sa 10 osvojenih bodova nakon 9 odigranih kola. Na skoru su od 3 pobede i 5 poraza, a uspeli su jednom i da remiziraju. Nisu narocito efkasni sto najbolje pokazuje podatak da su do sada uspeli da postignu 9 a prime 13 golova. Sarmiento na strani ne zna za uspeh jer su trenutno na skoru od jednog remija i 3 poraza uz gol kolicnik 3:8. Prema podacima koji su mogu pronaci u Argentinskoj stampi, veceras se ocekuje izostanak jednog ili dva igraca iz zadnje linije Sarmienta, ali uprkos tome je trener gostiju Mario Sciacqua na pres konferenciji pred mec najavio da se Sarmiento svakako nece braniti protiv Lanusa. Borbeni duh su pokazali u proslom kolu kada su na svom terenu porazeni sa 2:1 od River Plate-a.
Na 2 od 3 dosadasnja medjusobna duela je bilo vise od 2,5 gola i ocekujemo otvoren mec veceras, bez kalkulacija. Verujemo da oba tima veceras mogu do gola, ali smo se ipak odlucili za sigurniju varijantu i nas predlog je da cu u oba poluvremena biti po najmanje 1 a najvise 3 gola.

TIP: 1-3&1-3 / od 1 do 3 gola u oba poluvremena (1.97) meridianbet

Ukupna kvota : 4.47
Kladionica : meridianbet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske