Tiket dana – subota 8.05.2021

MilosNS
7 svibnja, 2021
591 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 08.05.2021. godine

Tammeka – Kuressare, Estonija Prva Liga, 08.05.2021

Estonski fudbal nije toliko ispraćen od strane tipstera širom sveta, ali ono što je bitno napomenuti je činjenica da se u ovoj Baltičkoj državi igra vrlo atraktivan fudbal i da na utakmicama vrlo često pada veliki broj golova, što mi svakako volimo. Domaća ekipa je favorit na ovom meču, ali ono što je specifično za obe ekipe je činjenica da im odbrane nisu bolji deo tima. Naime, domaći su primili malo ispod dva gola po utakmici, dok gosti imaju jednu od najlošijih odbrana lige, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

Independiente Del Valle – LDU Quito, Ecuador Prva Liga, 08.05.2021

Duel dve vrlo snažne ekipe iz Ekvadora, ali takođe duel ekipa koje igraju međunarodna takmičenja Copa Libertadores i Copa Sudamericana. Imajući u vidu da su obe ekipe igrale tokom nedelje, smatramo da će se dosta rotirati i da će dosta rezervnih igrača dobiti priliku na ovom meču. To znači da bi moglo biti i više grešaka, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.70

Ujpest – Zalaegerszegi, Mađarska NB1, 08.05.2021

Privodi se kraju takmičenje u Mađarskoj prvoj ligi i ima utakmica gde ekipe nemaju baš previše motiva da igraju. Ujpest recimo nema apsolutno nikakvih briga pred ovaj meč, dok bi gostima i te kako značilo da uzmu tri boda sa ovog meča. Poznato je da su ovo dve vero ofanzivne ekipe i da na njihovim utakmicama pada dosta pogodaka. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.60

Spezia – Napoli, Italija Serie A, 08.05.2021

Sasvim je jasno da je na ovom meču Napoli legitiman favorit da osvoji tri boda, ali mi smatramo da je ekipa Spezie pogotovo na svom terenu, ekipa koja se ne sme potceniti. Oni vrlo lako mogu da postignu gol ili dva, što nas sve dovodi do zaključka da bi ovde mogli da vidimo jednu efikasnu utakmicu. Zbog svega napisanog mi smatramo da treba igrati:

Tip: 3+ (da bude 3 ili više pogodaka na meču) sa kvotom 1.50

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM 3.62 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.