Tiket dana – utorak 28.06.2022.

Dusan
28 lipnja, 2022
548 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Utorak 28.06.2022 godine

13:30 Guangzhou City vs. Dalian Pro, China Super League

Do pre samo dva kola je ekipa Daliana bila jedan od retkih neporaženih timova u šampionatu, a onda su vezali dva neuspeha. U prethodna dva kola nisu pružili ni deo mogućnosti za koje smo videli da raspolažu u prva četiri meča, tako da je pravo vreme za reakciju.

Gostuju ekipi Guangzhou City-ja koja je do sada pretrpela svih 6 poraza, a kada na to dodamo i činjenicu da su primili čak 17 golova, jasno je da ekipa Daliana u ovom duelu ima pravi “zicer”. Možda ne deluje da je Dalian ekipa koja raspolaže izrazitim ofanzivnim potencijalom, ali verujemo da su dovoljno kvalitetniji da nekoliko puta zatresu mrežu najslabije ekipe u ligi.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena biće postignuto od 1 do 3 gola ) / 2.05

 

15:00 Johor DT vs. Petaling Jaya CFC, Malaysia Super League

Malezijska liga je jedna od interesantnijih u ovom letnjem period kada ponuda nije baš široka, a na sam pomen Malezije su nam golovi prva asocijacija. Lider šampionata Johor će dočekati ekipa Pataling Jaya-e koja se nalazi veoma blizu opasne zone,tako da će im to biti nova prilika za demostraicju kvaliteta.

Johor je na 7 odigranih mečeva osvojio 19 bodova, istokoliko i drugoplasirani Negeri koji ima 3 meča više, a zanimljiv je podatak da su igrači Johor-a do sada postigli čak 20 golova. Od toga su kod kuće na 5 utakmica zatresli mrežu protivnika čak 16 puta, tako da je evidentno koliko mogu biti opasni po protivnički gol kada igraju pred svojim navijačima.

Ovako lepu priliku da se odlepe u odnosu na prvog konkurenta u borbi za titulu verujemo da neće propustiti, a imajući u vidu da su trenutno najbolja ekipa u zemlji, sasvim realno je za očekivati da će posao završiti u prvom poluvremenu.

Prvo poluvreme Više 1.5 golova / 2.25

17:00 Kokand 1912 vs. Din. Samarkand, Uzbekistan Super League

Duel dve ekipe sa najlošijim defanzivnim učinkom u ligi nas očekuje u trinaestom kolu Uzbekistanske prve lige u fudbalu, i Kokand 192 i Dinamo Samarkand će pokušati da naprave korak napred ka begu iz opasne zone.

Kokand je u mnogo boljem položaju obzirom da je do sada osvojio 11 bodova, i pobeda bi ih približila sredini tabele, dok su gosti u strašnom padu forme, što najbolje pokazuje niz od četiri vezana poraza.

Domaći tim ne bi smeo da propusti ovakvu priliku za lagana tri boda, dok se istovremeno od gostiju očekuje da konačno pokažu reakciju, tako da se nadamo da ćemo prisustvovati malo energičnijem meču, obzirom da obe ekipe “jure bodove”.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena biće postignuto od 1 do 3 gola ) / 2.02

19:00 Norrby vs. Ostersund, Sweden Superettan

Nakon malo duže pauze se nastavlja takmičenje u drugom po kvalitetu rangu Švedskog fudbala, a u utorak uveče nas očekuje duel “dva davljenika”. Norrby se uoči ovog meča nalazi na mestu koje vodi u baraž za opstanak, dok su gosti u zoni ispadanja, i to na pretposlednjem mestu.

Pažnju nam je privukao podatak da su obe ekipe u dosadašnjem delu šampionata postigle izrazito mali broj golova ( Norrby 7 a Ostersund 8 ), što je daleko ispod njihovog ofanzivnog potencijala.

U borbi za opstanak je svaki bod važan, pa iz tog razloga verujemo da će “napad na ovom meču proraditi kako ume”, što bi trebalo rezultirati sa po barem jednim golom u oba poluvremena.

1p 1-3 i 2p 1-3 ( u oba poluvremena biće postignuto od 1 do 3 gola ) / 2.00

 

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 18.63 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 18 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET ODIGRATE „U FIKSU“.

UKOLIKO TIKET UPLATITE KAO SISTEM 2+3+4/4 ( 11 KOMBINACIJA UKUPNO), POTREBNA SU VAM SAMO 2 DOBITNA PARA KAKO BI VRATILI ULOG, 3 POGOĐENA PARA DONOSE VEOMA LEPU ZARADU, DOK SA SVA 4 POGOĐENA PARA MOŽETE DOBITI 8 PUTA VEĆU SUMU.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan