Tiket dana – utorak 02.05.2023.

Sportske
2 svibnja, 2023
1679 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 02.05.2023. godine.

21:00 Always Ready vs Tomayapo, Bolivija Division Profesional

Always Ready je jedna od momčadi u bolivijskoj profesionalnoj diviziji od koje uvijek trebate očekivati ​​golove. Ove sezone igraju jako brzo, ali ne uspijevaju iskoristiti sve prilike za gol do kojih dolaze relativno lako. Uvijek spremni su u 4 susreta pred svojim navijačima postigli 10 i primili 6 golova, a kako gosti ne briljiraju previše u obrani kada su u pitanju gostovanja, ovdje biramo klađenje na golove. Uz to, Always Ready je 2 od 3 dvoboja protiv Tomayapo-a pred svojim navijačima rešio u svoju korist i to vrlo uvjerljivo.

BET BUILDER / 1ST Half Over 0.5 & Total Over 2.5 @ 1,83

21:00 Toulouse vs Lens, Francuska Ligue 1

Toulouse je bio jedna od momčadi kojoj su mnogi predviđali povratak u Ligue 2. No, domaći su relativno lako sačuvali mjesto u elitnom rangu, a onda su “iz sjene” u subotu navečer osvojili i Kup Francuske. S druge strane, Lens se bori za sustizanje drugoplasiranog Marseillea i za njih je ova utakmica puno važnija. Lance je imao puno više vremena za odmor što je vrlo ozbiljan faktor u ovakvim slučajevima. Također, nepisano je pravilo da je većina momčadi nakon osvajanja trofeja manje zainteresirana za sljedeći susret.

BET BUILDER / 1ST Half Over 0.5 & Toulouse Under 2 @ 1,95

19:30 Barcelona vs Osasuna, Španjolska La Liga

Spotify Camp Nou je ove sezone neosvojiva tvrđava. Barcelona je u 16 utakmica pred svojim navijačima ostvarila 13 pobjeda i 3 remija uz čak 32 postignuta i samo 2 primljena gola. Krajem tjedna Osasuna igra finale Kupa kralja protiv Real Madrida, pa je realno očekivati ​​da će trener gostiju večeras “promiješati karte”. Očekujemo da će domaćin rutinski odraditi posao i upisati nova tri boda, a ne bi trebalo nedostajati ni golova.

BET BUILDER / 1ST Half Over 0.5 & Total Over 2.5 @ 1,86

16:00 Legia vs Rakow, Poljska Kup

U finalu Kupa očekuje nas dvoboj dvije najbolje momčadi Poljske ove sezone. Za prvi ovosezonski trofej borit će se Legia i Rakow, iako gostima u domaćem prvenstvu za naslov treba još samo bod. Obje momčadi znaju igrati “tvrdo”, a kada tome dodamo da je ulog dosta velik, vjerujemo da će biti dosta borbe na terenu. A to bi moglo itekako utjecati na dinamiku utakmice i broj golova. Nadamo se da će ovo finale proći kao i mnoge finalne utakmice. U sporijem ritmu.

Total Under 2.5 @ 1,83

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske