Tiket dana – utorak 03.01.2023

Srba331
3 siječnja, 2023
1623 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 03.01.2023 sastoji se od četiri nogometne i jedne košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,24.

20:00 Dijon vs. Peristeri, FIBA Liga Šampiona

Počinje eliminacijska faza u košarkaškoj Ligi prvaka, a jedan od zanimljivijih dvoboja odigrat će Dijon i Peristeri. Dijon je na prvi pogled favorit zbog prednosti domaćeg terena, no radi se o dvije prilično izjednačene momčadi. Usudimo se reći da je individualna kvaliteta na strani gostiju, koji u svojoj momčadi imaju igrače poput Bilana, Denmona, Agravanisa i Radanova. Iako Dijon ima čak 4 Amerikanca, radi se o sasvim prosječnim igračima koji u kritičnim trenucima teško mogu napraviti potrebnu razliku. Dijon preferira sporiji ritam, dok je Peristeri vrlo često u stanju igrati u run and gun stilu, tako da preferiramo momčad koja voli brži ritam. Iako se uzvrat igra u Grčkoj, vjerujemo da će gostujući igrači dati sve od sebe da ovdje izbjegnu poraz. Čak i u slučaju poraza koš-razlika je jako bitna, pa se ovdje može očekivati ​​puno oprezniji pristup s obje strane.

Peristeri +15.5 AH @ 1,22

https://twitter.com/peristeribc/status/1609830859942633472?s=20

20:30 Ionikos vs. Olympiacos, Grčka 1

Čini se da je Olympiacos konačno zaigrao u željenom ritmu, što dovoljno govori i ukupno 8 golova u zadnje 2 utakmice. Pirejci su svu pažnju usmjerili na ofenzivu, a budući da im je sljedeći suparnik posljednjeplasirana momčad lige, velike su šanse da će se golgeterski niz nastaviti bez većih problema. Olympiacos ima puno veću individualnu kvalitetu, i ovo bi trebala biti rutinska pobjeda gostiju. Realno je očekivati ​​da će posao biti gotov već u prvom poluvremenu.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,35

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1609975517935026179?s=20

20:45 Everton vs. Brighton, Engleska 1

Kada nitko nije očekivao, Everton je uspio “pokazati zube” puno boljem Manchester Cityju. Taj uspjeh svakako je pridonio i podizanju samopouzdanja igrača domaće momčadi, pa nas pomalo čudi što im kladionice ne vjeruju previše. Brighton je protiv Arsenala odigrao dosta otvoreno, a rezultat su bila čak 4 primljena gola. Iako Brighton puno bolje igra u gostima nego kod kuće, ovdje moramo dati prednost Evertonu koji će biti motiviran da “upiše” prvu pobjedu nakon dugo vremena. Domaći će pokušati usporiti ritam utakmice, što ne bi trebalo odgovarati Brightonu koji je navikao igrati ofenzivnije.

Everton +1.5 AH @ 1,27

https://twitter.com/Everton/status/1609942720323149829?s=20

20:45 Leicester vs. Fulham, Engleska 1

S dvije pobjede u posljednja dva kola Fulham je uspio pobjeći iz opasne zone, te im sada petoplasirani Tottenham “bježi” samo 5 bodova. S druge strane, Leicester je u posljednja 2 susreta doživio 2 poraza, te ima samo 3 boda više od prve momčadi u opasnoj zoni, pa je vrijeme za reakciju. Leicester je doista nesretno izgubio od Liverpoola (dva autogola), i taj bi poraz mogao imati značajne psihološke posljedice. Iako je Fulham u boljoj formi, Leicester je favorit i ovdje očekujemo veliku borbu gdje je nekako najrealnije da će obje momčadi zabiti barem po jedan gol. Tim više što i jedni i drugi vole igrati ofenzivnije. Ovdje bi se pitanje pobjednika vrlo lako moglo riješavati u drugih 45 minuta.

Drugo poluvreme 1+ golova @ 1,20

https://twitter.com/LCFC/status/1609952534017228803?s=20

21:00 Manchester United vs. Bournemouth, Engleska 1

Manchester United uspio je prebroditi krizu i sada ima priliku pobjedom protiv Bournemoutha doći do treće pozicije na tabeli. Iako su se “crveni vragovi” u prošlom kolu mučili protiv Wolvesa, to nije pokvarilo ukupni dojam o njihovoj igri. Manchester United u posljednje vrijeme uspijeva kontrolirati situaciju na terenu, a posebno su uspješni na domaćem terenu. Bournemouth je momčad koja je na 8 gostovanja primila 26 golova, pa je jasno zašto ovdje nose epitet totalnih autsajdera. Domaći žele osigurati mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a ovo su utakmice koje moraju riješiti u svoju korist ako žele ostvariti taj cilj.

Prvo poluvreme 1+ golova @ 1,29

https://twitter.com/ManUtd/status/1609999090967887879?s=20

Koeficijent: 3,24

Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.