Tiket dana – utorak 04.04.2023.

Srba331
4 travnja, 2023
1607 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 04.04.2023 sastoji se od dve fudbalske i jedne košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,05.

19:00 Cedevita Olimpija vs SC Derby, ABA liga

Gostima je u ovom trenutku puno važnija utakmica zbog borbe za plasman u doigravanje. S druge strane, Cedevita Olimpija će igrati s četvrtog mjesta i nemaju posebnih motiva dati sve od sebe u utorak navečer. Kao što rekosmo, ovo je praktički “do or die” utakmica za SC Derby, a gosti jednostavno moraju pokazati svoju borbenost na terenu unatoč većoj individualnoj kvaliteti igrača ljubljanske momčadi. Vjerujemo da gosti bez većih problema mogu “pokriti” hendikep od 14,5 poena.

SC Derby +14.5 @ 1.47

20:45 Leicester vs Aston Villa, Premier League

Usporedimo li formu ove dvije momčadi, nejasno je zašto kladionice blagu prednost daju Leicesteru. Domaća momčad već duže vrijeme igra loše i zasluženo se bori za opstanak, dok gosti imaju realne šanse izboriti nastup u Europi sljedeće sezone. Aston Villa je prije nekoliko dana u Londonu ponizila Chelsea s 2:0, a na krilima te pobjede vjerujemo u nastavak niza dobrih rezultata gostujuće momčadi.

1+ golova prvo poluvreme @ 1.41

21:00 Juventus vs Inter, Coppa Italia

Ova utakmica dolazi u nezgodno vrijeme za Juventus, s obzirom na puno važnije bitke koje ih očekuju u Serie A i Europskoj ligi. Nedavno je Juventus uspio pronaći željeni ritam, a jedan od najvažnijih segmenata im je svakako igra u obrani, što se najbolje vidi po broju primljenih golova u posljednje vrijeme. Inter obrambeno ne može parirati suparniku, a ako gosti žele ostvariti pozitivan rezultat moraju napadati od prve minute. Inter će imati dodatni motiv, a to je “osveta” za nedavni poraz u Serie A na domaćem terenu. Vjerujemo u kvalitetnu utakmicu, te u najmanje 2 postignuta gola, jer ovo su dvije momčadi koje to mogu postići na terenu.

2+ golova @ 1,47

Koeficijent: 3,05

Kladionica: 20BET

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.