Tiket dana – utorak 07.02.2023

Srba331
7 veljače, 2023
1378 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 07.02.2023 sastoji se od četiri nogometne utakmice. Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

20:45 Eintracht Frankfurt vs Darmstadt, DFB Pokal

Darmstadt je u prethodnoj rundi eliminisao Monchengladbach, pa je malo nejasno zašto ih kladionice potcenjuju u ovom duelu. Pritom, Eintracht u narednom periodu očekuje veoma naporan ritam i izuzetno važne utakmice u Bundesligi i Europa League. Shodno tome, mišljenja smo da bi ovu utakmicu domaći tim mogao odigrati u “izmešanom” sastavu, a to bi itekako moglo uticati na krajnji ishod. Takođe, kako gosti ofanzivno ne mogu parirati ekipi Eintracht-a, od njih očekujemo malo veći fokus na defanzivni segment igre, što će po našem mišljenju uticati na broj golova.

Under 2 First Half & Under 3 Second half ( 0-1 prvo i 0-2 drugo poluvreme ) @ 2.05

https://twitter.com/eintracht_eng/status/1622867943930359809?s=20

18:00 Future FC vs National Bank Egypt, Egypt Premier League

Samo 1 pobeda na prethodna 4 meča je ugrozila planove domaćeg tima da dođu do drugog mesta na tabeli. Sada je vreme za reakciju. Naredni meč igraju protiv jednog od glavnih kandidata za ispadanje iz lige, pa Future FC ne bi trebao imati većih problema da se vrati u prepoznatljivi ritam. Gostujući tim izvan svog stadiona nema nijednu pobedu na 8 odigranih utakmica, što je dodatni razlog da očekujemo zaista rutinsku i sigurnu pobedu domaćeg tima.

Over 0.5 HT & Total Over 1.5 ( 1+ prvo i 2+ ukupno ) @ 1.86

20:45 Salernitana vs Juventus, Serie A

Juventus je sasvim sigurno u krizi, ali Salernitana ni slučajno ne bi smjela podcjeniti svog protivnika. Jasno je da je Juventus ovdje apsolutni favorit. Ovoj momčadi potrebna je konačno jedna pobjeda kako bi se oporavili od serije šokova kroz koje prolaze i predviđamo da će u ovom meču i pobjediti. Ipak, razlika u individualnom kvalitetu je na strani gostiju, a to je u ovakvim utakmicama presudan faktor. Mišljenja smo da ako igrači Juventus budu fokusirani dovoljno, da Salernitana neće imati nikakvih šansi za pristojan rezultat.

Juventus Clean Sheet ( Salernitana ne daje gol ) @ 2,10

https://twitter.com/juventusfcen/status/1622641270790426628?s=20

20:00 Flamengo vs Al-Hilal, World Cup

Polufinale Svjetskog klupa ozbiljan je stupanj nogometnog natjecanja i tu nijedna momčad ne želi previše kombinirati i eksperimentirati. Oslonit će se na svoje kvalitete, pokušati sakriti nedostatke i igrati opreznije nego inače. ovo važi za obje momčadi. Imajući u vidu njihovu trenutačnu spremu, ovdje ne očekujemo previše golova. Jedan primljeni gol može u mnogome otežati situaciju, tako da verujemo u oprezniji pristup i jednih i drugih.

Under 2 First Half & Under 3 Second half ( 0-1 prvo i 0-2 drugo poluvreme ) @ 1.86

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Kladionica: bet365

OSTALI PREDLOZI

Vasas vs Honved Under 2.5 @ 1.85

Sandhausen vs Freiburg Over 2.5 @ 1.75

Alloa vs Falkirk 1+prvo i 2+ ukupno @ 1.55

Colwyn Bay vs Gresford Under 4.5 @ 1.60

Sheffiled Utd vs Wrexham Under 3.5 @ 1.55

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.