Tiket dana – utorak, 07.12.2021.

Dusan
7 prosinca, 2021
633 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 07.12.2021. godine

Portsmouth – Sheffield Wednesday, Engleska League One, 07.10.2021

Ovde se očekuje jedna otvorena utakmica na obe strane, pa je sasvim moguće da će biti dosta golova. Kada govorimo o napadačkom potencijalu obe ekipe, smatramo da i jedni i drugi danas mogu da postignu pogodak, te mi smatramo da je najbolji predlog za klađenje na ovoj utakmici:

Tip: GG (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.72

Porto – Atletico Madrid, Liga Šampiona, 07.10.2021

Utakmica koja je biti ili ne biti za obe ekipe. Poraz i jednima i drugima nikako ne odgovara, te se očekuje sporiji početak utakmica i slušanje šta se dešava u Milanu gde igra Liverpool, kome bodovi ne trebaju. Kodovakvih utakmica vrlo često se sve rešava na kraju, te mi predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: 0-2 (da bude maksimalno dva gola na meču) sa kvotom 1.83

Real Madrid – Inter, Liga Šampiona, 07.10.2021

Još jedna utakmica gde mnogi smatraju da će biti golova, ali mi mislimo suprotno. Real Madrid igra bez Benzeme, a Inter mora krenuti stidljivo kako ne bi doživeo poraz koji mu ne odgovara. Zbog svega ovoga mi predlažemo da se odigra:

Tip: 0-3 (da bude maksimalno tri gola na meču) sa kvotom 1.53

Montrose – Airdrionians, Škotska League One, 07.10.2021

Sasvim je jasno da je na ovom meču domaćin blagi favorit, ali imajući u vidu da obe ekipe imaju dobar napad, kao i da je vreme u Škotskoj prilično vlažno, smatramo da će na ovoj utakmici odbrane imati teži deo posla. Zbog svega napisanog mi smatramo da treba igrati:

Tip: GG (da obe ekipe postignu pogodak na meču) sa kvotom 1.60

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZART, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan