Tiket dana – utorak 10.08.2021

Sportske
9 kolovoza, 2021
460 Views
tiket dana

U utorak su na programu revans mecevi treceg kola kvalifikacija za Ligu Sampiona, i za Vas smo iz siroke ponude odabrali tri meca za koja smatramo da imaju najvece sanse za prolaz. Ukupni koeficijent na tiketu je vise nego odlican, i nudi sjajan profit.

19:00 Sheriff – Crvena Zvezda, Champions League Qualification

Posle Beogradskih 1:1 Crvena Zvezda ce u Tiraspolu pokusati da obezbedi plasman u cetvrto kolo kvalifikacija. Iznenadjuje malo koeficijent koje kladionice nude na mali broj golova, najvise iz razloga sto se ovde Zvezda pita, a od pocetka sezone igra veoma slabo. Muci se Zvezda sa realizacijom u ovim kvalifikacijama, i pobeda nad Kairatom od 5:0 u drugom kolu moze da zavara jer su Kazahstanci u tom mecu bili drasticno oslabljeni i potpuno su pali vec posle drugog primljenog gola. Da je Serif tvrda ekipa videlo se u prvom mecu, i za ocekivati je da ce svoju sansu traziti iz kontra napada i prekida, bas kao u Beogradu. Po svemu vidjenom u prvom mecu i ovde nas ocekuje rovovska borba i mislIenja smo da ce jedan gol odluciti ko ide dalje. Na papiru je Zvezda kvalitetnija i favorit, ali pouceni iskustvom prvog meca sa Kairatom ce sigurno pokusati da sporijim tempom iskontrolisu utakmicu. Izbegli bismo tipovanje na prolaz i konacan ishod jer nece biti iznenadjenje ko god da prodje, pa cemo za ovaj mec “uzeti” opkladu da ce u ovoj utakmici biti manje od 2,5 gola. Ocekujemo tvrd mec sa dosta prekida i faulova, pa je zato ova opcija za nas najizglednija.

TIP: Under 2,5 ( 1.792 ) 22bet

19:00 Slavia Prague – Ferencvarosi, Champions League Qualification

Iskoristio je Ferencvaros u prvom mecu svoju sansu i sa velikih 2:0 ide na revans u Prag. Nije bio nesto lep mec za gledanje jer je Ferencvaros do prednosti dosao autogolom Tarasa Kacharabe u finisu prvog poluvremena, da bi u 50. minutu golom sa bele tacke Kharitin povecao prednost domacina na 2:0, sto je bio i krajnji rezultat. Slavija je pred ovaj dvomec bila favorit za prolaz dalje, ali se sada situacija drasticno okrenula. Objektivno gledajuci Slavija je trebalo da izvuce remi u prvom mecu, i porazeni su samo spletom nesrecnih okolnosti po njih. Jure 2 gola zaostatka protiv tima koji dolazi da se brani i cuva stecenu prednost, pa im nece biti nimalo lako. Slavija ima imperativ pobede, a da bi se to desilo morace da krenu ofanzivno od samog starta. U prvom mecu su uputili 6 udaraca u okvir gola Ferencvarosa a jos vecu agresivnost ocekujemo sutra, jer Slavija nema sta da ceka. Ceski tim je iskusniji i ne treba da zacudi ako anuliraju minus vec do poluvremena, i da se u drugom poluvremenu resava pitanje ko ide dalje. Kako domacin juri 2 gola minusa, u ovom mecu cemo tipovati na golove. Slavija nema sta da izgubi i mora da postigne 3 gola ukoliko zeli da se plasira dalje, a obzirom da su produzeci i penali lutrija, verujemo da ce se potruditi da to toga ne dodje.

TIP: Over 2,5 ( 1.775 )

21:00 Rangers – Malmo, Champions League Qualification

Malo ko je ocekivao da ce Svedski sampion imati prednost pred revans mec sa Rangersom, ali i to se desilo. Malmo je sa 2 brza gola u 47 i 49 minutu dosao do velikih 2:0, ali je Steven Davis golom u 95. minutu dao Rangersu nadu da u revansu mogu do cetvrtog kola kvalifikacija. Veliki je favorit tim Stevena Gerrarda u ovom mecu i bice zaista iznenadjenje ako se plasiraju dalje. Odmarao je Gerrard nosioce igre u prvenstvenom mecu sa Dundee Unitedom u subotu, i Rangers je porazen sa 1:0 na tom mecu. Nije im preterano bitan taj poraz jer je fokus postavljen na mec protiv Malmo-a. Malmo ce pokusati da sacuva prednost iz prvog meca, i ukoliko se ukaze sansa iz nekog prekida ili kontre da dodje do gola koji bi verovatno resio pitanje njihovog prolaska dalje. Iz tog razloga ocekujemo da ce Malmo dati sve od sebe da secka igru sto je vise moguce, i da ne dopusti nosiocima igre Rnagersa da preuzmu inicijativu. Ocekujemo dosta prekrsaja igraca Malmo-a na ovom mecu, a posledica toga bi tebalo da bude dosta zutih kartona. U prvom mecu je Malmo dobio 3 kartona, i to 2 nakon sto su dosli do prednosti od 2 gola. Cuvajuci rezultat nakon drugog gola su postali grublji i veoma brzo zaradili 2 kartona. Slican scenario ocekujemo i sutra, i granica od 2,5 zuta kartona za igrace Malmo-a po nasem miljenju ne deluje uopste previsoko.

TIP: Malmo Over 2,5 Yellow Cards ( 1.90 ) 22bet

UKUPNA KVOTA: 6,044
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske