Tiket dana – utorak 11.04.2023.

Srba331
11 travnja, 2023
1730 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 11.04.2023 sastoji se od tri fudbalske i jedne košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 2,87.

18:00 Voždovac vs TSC, Srbija Super Liga

Po svemu prikazanom do sada, moramo reći da je ekipa TSC-a zaslužila boriti se za Europu. TSC igra hrabro i ofanzivno, što je ugodno osvježenje na terenima Super lige Srbije. Prije nekoliko dana gosti su brutalno oštećeni u utakmici protiv Vojvodine, i moramo reći da su suci i VAR soba praktički odredili konačan rezultat te utakmice. Sada je red na igračima TSC-a da pokažu da nema gubitka samopouzdanja i da su spremni za doigravanje i odlučujuće bitke. Vjerujemo da će gosti dominirati terenom, te da neće dopuštati previše prostora igračima domaće momčadi.

TSC X2 @1.25

18:00 Omonia vs Aris Limassol, Cipar First Division

Pred gostima je utakmica koja ih može približiti naslovu ili prepustiti trofej APOEL-u. Aris Limassol s utakmicom manje zaostaje 2 boda za prvoplasiranim APOEL-om, no to bi se moglo promijeniti ako gosti večeras odigraju kako znaju. Osim toga, Aris u sljedećem kolu na svom terenu dočekuje APOEL, pa bi večerašnja utakmica mogla razjasniti ovu utrku za trofej. Gosti imaju sve u svojim rukama, a kako se takve prilike ne propuštaju, predviđamo da je Aris Limassol ovdje bliži pobjedi. Tim više što Omonia tri kola prije kraja nema šanse za plasman u Ligu konferencija.

Aris Limassol X2 @ 1.29

18:00 Prometey vs Hamburg, Eurocup

Prometej je igrao predobro u grupnoj fazi da bi sada olako shvatio protivnika, pa čak i Hamburg. Momčad iz Ukrajine upisala je čak 14 pobjeda u 18 utakmica grupne faze, što dovoljno govori da su maksimalno ozbiljno pristupili ovom natjecanju, kao i da imaju visoke ambicije. Hamburg je svoje mjesto u ovoj fazi natjecanja osigurao samo zato što je Trento igrao užasno, što dalje znači da smatramo da momčad iz Njemačke nije zaslužila priliku krenuti u borbu za trofej. Sve je na strani Prometeya, i ako “domaći” (utakmica se igra u Rigi) od prve minute nametnu željeni ritam, gosti se neće dobro provesti.

Prometey ML @ 1.31

21:00 Benfica vs Inter, Liga Prvaka

Benfica ima odličnu priliku za plasman u polufinale Lige prvaka, jer protiv sebe ima vrlo prosječnu momčad Intera. Domaći teren u Lisabonu je jako “vruć”, i vjerujemo da će samo igrači Benfice odlučivati o rezultatu večeras. Inter je momčad koja je zapala u krizu uoči odlučujućeg dijela sezone, a momčadi poput Benfice ne praštaju ni najmanju grešku. U prethodnoj eliminacijskoj fazi mogli smo se uvjeriti da Portugal nimalo ne odgovara Interu, pa nas pomalo čudi odluka kladionica da domaćoj momčadi pripišu epitet blagog favorita. Želi li doći do polufinala, Benfica večeras mora pobijediti.

Benfica 1X @ 1.36

Tiket dana

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni tečaj: 2.87

Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.