Tiket dana – utorak 12.07.2022.

Dusan
12 srpnja, 2022
586 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa.

Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za tiket dana smo ovog puta odabrali tri meča iz kvalifikacija za Ligu prvaka, i ukoliko “prepišete” naš tiket koeficijent od skoro 3 nudi priliku za lep profit.

Evo naših predloga za Tiket Dana za Utorak 12.07.2022 godine

18:00 FK Zalgiris vs KF Ballkani, UEFA Champions League

Kada bismo pokušali opisati prvi dvoboj ovih momčadi prije tjedan dana, to bi bila rečenica da je momčad Ballkani-ja propustila priliku doći do aktivnog rezultata.

Idu u Litvu gdje je Žalgiris vrlo dominantan i ne vjerujemo da će moći izdržati toliki pritisak domaćih navijača.

Žalgiris je u ovom trenutku puno bolji i očekujemo da će proći u drugo kolo kvalifikacija.

To Qualify – FK Zalgiris / 1.51

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Žalgiris Vilnius (@fkzalgiris)

19:00 Sheriff vs Zrinjski, UEFA Champions League

U prvom susretu u Mostaru imali smo priliku vidjeti da u 90 minuta nogometa obje ekipe nisu uspjele uputiti niti jedan udarac u okvir gola.

Doduše, to se moglo i očekivati ​​s obzirom da Zrinjski u ovom dvomeču nosi epitet autsajdera, pa im nije išlo u prilog da se otvore i riskiraju jeftino primljen gol koji bi im mogao zakomplicirati situaciju.

Iako je Sheriff slabiji u odnosu na prošlu sezonu, oni nikako nisu momčad koju treba olako podcijeniti. Prošle sezone mogli smo se uvjeriti u kvalifikacijama za Ligu prvaka koliko su bili dominantni na domaćem terenu, a nešto slično očekujemo i ovaj put.

Objektivno gledano, Zrinjski je barem klasu ispod, te smo mišljenja da nemaju što tražiti u Moldaviji.

To Qualify – Sheriff / 1.36

 

20:00 Klaksvik vs BODO Glimt, UEFA Champions League

Pobjedom od 3:0 u prvom susretu Bodo je praktički prošao u drugo kolo, a uzvrat će, po svemu sudeći, biti samo formalnost. U srpnju je Bodo odigrao već tri utakmice, a u te tri utakmice zabio je čak 10 golova, a tako brz ritam može izazvati umor i kod puno boljih momčadi.

Domaćin se praktički oprostio od drugog kola, a preostaje im još samo igrati za čast pred svojim navijačima.

Vjerujemo da neće tek tako “popustiti” pred ofanzivnim Norvežanima, te očekujemo da ćemo ovog puta vidjeti znatno agresivniju momčad Klaksvika u odnosu na prvu utakmicu.

BODO Glimt Under 2.5 / 1.42

 

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 2.92, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan