Tiket dana – utorak 13.12.2022

Srba331
12 prosinca, 2022
1583 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 13.12.2022 čine dva fudbalska i jedan košarkaški meč sa ukupnim koeficijentom od 3,22 do 10,94.

20:00 Argentina vs. Hrvatska, World Cup

Polako smo stigli i do same završnice Svetskog prvenstva u Kataru. U prvom polufinalnom duelu će snage odmeriti Argentina i Hrvatska, dve ekipe sa dijametralno suprotnim načinom igre. Argentinci su tokom ovog turnira pokazali da su ekipa koja voli nametnuti kontrolu na terenu, dok su Hrvati uglavnom bili fokusirani na defanzivu i čekanje prave šanse.

Iako je ulog ogroman, mišljenja smo da će i jedni i drugi želeti da izbegnu produžetke, a čak i penale. Hrvatska je uz mnogo sreće izbegla kaznu protiv Brazila, i nekako se čini da nisu potpuno spremni da tri puta u nizu odigraju po 120 minuta veoma zahtevnog fudbala. I Argentinci su se “provukli” protiv Holanđana koji su umeli da kazne sve defanzivne propuste odbrambene linije Argentinaca. Oba tima ovde mogu do gola u toku regularnih 90 minuta, ali nekako smatramo da će iskustvo Messi-ja i drugova biti presudno. Očekujemo barem jedan gol u prvih 45 minuta ( i to od Argentinaca ), a onda u drugom poluvremenu totalnu ofanzivu Hrvata.

Goals in both halves ( golovi u oba poluvremena 1+1+ ) @ 2,15

21:45 Sporting vs. Maritimo, Portugal Liga Kup

Poslednje kolo grupne faze u Portugalskom Liga Kupu. Sporting je sa dve ubedljive pobede već “završio” posao, i duel protiv Maritimo-a može odigrati bez pritiska. Čak i slučaju eventualnog poraza Sporting će zbog gol razlike 8:0 završiti takmičenje na prvom mestu, tako da treba očekivati da će ovog puta dobiti priliku neki igrači koji su manje igrali ove sezone.

To bi moglo otvoriti priliku gostujućoj ekipi da odigra za “čast”, odnosno da pokuša da napravi iznenađenje. Kako je situacija takva da Sporting nema nikakvih motiva, veoma lako bi se moglo desiti da njihova “gvozdena odbrana” kapitulira čak i više od jednom. U ovakvim mečevima je veoma rizično kladiti se na izglednog favorita, što ćemo mi i izbeći.

Maritimo + 2 AH @ 1,77

20:30 Olimpia Milano vs. Maccabi Tel Aviv, Euroleague

Situacija je već postala kritična za domaći tim. Pre svega moramo reći da Olimpia ove sezone nije imala sreće sa povređenim igračima. To se u mnogome odrazilo na njihove rezultate. Čak i sa smanjenom rotacijom, u solidnom broju mečeva protiv kvalitetnijih ekipa su imali i ptedsnot tokom većeg dela utakmice. Međutim, nisu imali snage da izdrže do kraja, kao što je to bilo slučaj prošle nedelje. Tada su na glup način u produžetku izgubili od Panathinaikosa.

Maccabi je ove sezone totalno nepredvidiv. U stanju su pružiti odličan otpor protiv kvalitetnijeg protivnika i čak i pobediti, dok istovremeno bez puno probelma mogu izgubiti od autsajdera. Ekipa su koja igra “toplo-hladno”, i jako teško će do kraja sezone biti u grupi timova koji će se boriti za TOP 8. U nedelju su imali veoma tešku utakmicu u domaćem šampionatu koja je igrana sa jednim produžetkom, tako da bi posledice umora morale biti vidljive.

Olimpia po svaku cenu mora dobiti ovaj meč, i verujemo da uz prepoznatljivo dobru odbranu konačno mogu prekinuti niz negativnih rezultata.

Olimpia Milano pobeđuje u regularnom delu utakmice @ 1,82


SISTEM: 2/3

Koeficijent: 3,22 – 10,94

Kladionica: 
22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.