Tiket dana – utorak 14.02.2023

Srba331
14 veljače, 2023
1800 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 14.02.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 7,16. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3.55, dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 11,28.

21:00 AC Milan vs Tottenham, Champions League

U duelu dve ekipe relativno sličnog kvaliteta koje su pritom u krizi je veoma teško prognozirati pobednika. Ako bismo morali reći ko je više razočarao ove sezone, to je definitivno domaći tim. Neuspesi Tottenhama su donekle opravdani obzirom na zaista ogroman broj povređenih igrača tokom ove sezone, ali moramo biti jasni i reći da su gosti mogli ali i morali dosta bolje.

AC Milan je uz mnogo poteškoća savladao Torino i prekinuo niz poraza, dok je Tottenham nakon velike pobede protiv Manchester City-ja pretrpeo ubedljiv poraz od Leicestera. Iako su gosti možda u težem položaju trenutno, nimalo ne sumnjamo da će sa svim raspoloživim snagama napasti od prvog minuta i pokušati da već u prvih 45 minuta dođu do prednosti. Domaći tim nije pokazao naročite ofanzivne kvalitete u poslednje vreme, tako da bi se AC Milan ovde mogao fokusirati na defanzivu, strpljivo čekajući priliku iz kontranapada. Ako prihvati brži ritam koji će Tottenham pokušati nametnuti, domaći tim neće imati šanse da izbegne poraz.

Manje od 8.5 šuteva u okvir gola @ 1.95

https://twitter.com/acmilan/status/1625419587301920768?s=20

21:00 PSG vs Bayern, Champions League

Velika je šteta što će jedan od dva ozbiljna kandidata za trofej biti eliminisana već u ovoj fazi takmičenja. Obzirom da je ulog zaista veliki, ovde bi faktor domaćeg terena mogao biti presudan. Imajuću u vidu trenutnu formu ova 2 tima, moramo reći da je PSG u situaciji da “mora odbraniti” domaći teren, jer je Bayern za razliku od njih konačno ušao u prepoznatljivi ritam.

Mnogo toga će zavisiti od toga da li će Neymar i Mbappe biti u sastavu ekipe iz Pariza. Bez njih dvojice PSG neće imati puno prilika da obezbedi pozitivan rezultat, jer smo u proteklom periodu mogli videti koliko su njih dvojica važna za ofanzivnu produkciju PSG-a.

Individualni kvalitet koji imaju igrači Bayerna i PSG bi trebao doneti po najmanje 1 gol na obe strane. Prednost Bayerna bi mogla biti izostanak pomenutog dua, dok bi domaći mogli iskoristiti nesigurnost golmana gostiju, koji je od dolaska u Bayern pokazao zaista puno slabosti.

2 do 3 gola @ 2.05

https://twitter.com/FCBayernEN/status/1625203111252971520?s=20

20:45 Derby County vs Lincoln, League One

Seriju pozitivnih rezultata domaćeg tima prekinuo je poraz od Wycombe-a u prošlom kolu. Taj neuspeh je direktnim konkurentima omogućio da se ozbiljnije uključe u borbu za plej of, tako da Derby County večeras ima imperativ pobede.

Nredni protivnik će im biti Lincoln, koji je u sredini tabele i koji ne može ni ispasti iz lige a ni uključiti se u borbu za plej of. Međutim, Lincoln u poslednje veme igra prilično dobro, što pokazuje serija od 4 meča bez poraza i 2 ustopne pobede u protekla 2 kola.

Ako Derby County želi plej of i šansu za plasman u Championship, na ovakvim mečevima mora pobeđivati. Statistika kaže da Lincoln nije primio gol na poslednje 4 utakmice, ali rekordi i tradicije postoje da bi se rušili. Dodatni motiv za domaći tim je činjenica da je Lincoln trijumfovao u prvom delu sezone sa 2:0, tako da je vreme za “osvetu”.

Golovi u oba poluvremena 1+&1+ @ 1.82

https://twitter.com/dcfcofficial/status/1625419582612684801?s=20

Tiket dana

Koeficijent: 7.16

Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3
Minimalni koeficijent: 3.55
Maksimalni koeficijent: 11.28

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.