Tiket dana – utorak, 14.06.2022.

Sportske
13 lipnja, 2022
597 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Da li će reprezentacija Luksemburga uspeti da nastavi trku sa Turskom, i da li će se Njemci konačno vratiti u “život”, možete pročitati u našoj dubl analizi za utorak 14.06.2022. Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 14.06.2022. godine

20:45 Luksemburg vs. Farska Ostrva, UEFA Nations League

Iako su Farani bili glavni kandidati da takmičenje u grupnoj fazi završe sa najlošijim učinkom, Litvanci su su potrudili da im pomognu u izbegavanju pozicije „fenjeraša“, ali ipak ne možemo reći da je reprezentacija Farskih Ostrva na nas ostavila preterano sjajan utisak. Uz mnogo muke su u prošlom kolu kod kuće savladali Litvance sa 2:1, i tek nakon više od 180 minuta fudbala ukupno su uspeli da zatresu mrežu protivnika. Sa tako skromnim ofanzivnim potencijalom je zaista neozbiljno za očekivati da mogu pripretiti i skormnom timu kao što je Luksemburg, a kladionice su to na najbolji način prepoznale obzirom da pobedu domaćeg tima plaćaju koeficijentom 1,50. Nakon dve pobede u prva dva meča Luksemburžani su kod kuće poraženi od Turske sa 2:0, ali moramo biti objektivni i reći da su tokom većeg dela meča biti „egal“ sa daleko kvalitetnijim protivnikom, i gol koji im je poništen sredinom drugog poluvremena je skroz promenio ritam meča, tako da smo više nego uvereni da gosti na ovom meču nemaju šta da traže. Luksemburžani imaju samo 3 boda manje od Turske, i pobedom bi nastavili borbu za osvajanje prve pozicije u grupi, tako da nema potrebe sumnjati u njihovu motivisanost da na terenu daju 110 posto svojih mogućnosti. Verujemo da će domaća ekipa bez većih problema uspeti da preskoči ovu prepreku, a ukoliko budu agresivni u odbrani kao u prva dve meča, nema sumnje da će njihova mreža na ovom meču mirovati.

Farska Ostrva Manje od 0.5 golova / 1.73

20:45 Njemačka vs. Italija, UEFA Nations League

Njemci nisu uspeli da trijumfuju na tri uzastopna meča u Ligi Nacija ove sezone, a takav niz je veoma redak za videte kada su u pitanju borbeni Njemci. Iako je njihov primarni cilj bio da već u prvom ciklusu grupne faze “završe posao”, položaj u kome se trenutno nalaze nije ni blizu pozitivnog, imajući u vidu da su u sva tri meča bili neprepoznatljivi. Možda najviše imaju da žale za jeftino prosutim bodovima protiv Mađara, jer se vrlo lako može desiti da bi taj kiks mogao biti glavni uzrok njihovog neuspeha u borbi za prvo mesto, tako da je sada pritisak na njihovim leđima. Talijani su u šarenom sastavu uspeli da budu lideri na tabeli nakon tri odigrana meča, i eventualnim trijumfov protiv Njemaca bi gotovo sigurno obezbedili plasman u polufinale Lige Nacija. Iako su oslabljeni izostankom nekoliko važnih igrača ( najviše nedostaje Ćiro Imobile u ofanzivi ), uspeli su da prežive duele sa Englezima i Njemcima, i u svim dosadašnjim mečevima su igrali na rezultat, a mišljenja smo da će ta taktika biti jako teško održiva protiv tima koji je “gladan” pobede i koji je kod kuće veoma opasan. Njemci su objektivno gledano mnogo kvalitetniji, igraju pred svojim navijačima, potrebna im je pobeda, i to su za nas više nego dovoljni razlozi da domaćem timu damo prednost i značajno veće šanse za trijumf.

Njemačka 1 / 1.80

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE MOZZARTBET TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.11 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske