Tiket dana – Utorak 16.01.2024

Srba331
16 siječnja, 2024
135 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 2 fudbalske i 1 rukometnu sa ukupnim koeficijentom 7,12. Evo naših predloga za Tiket Dana za Utorak 16.01.2024. godine. Srećno!

TIKET DANA 15.01.2024

20:45 / Bolton vs Luton

Očekujemo istu utakmicu kao i prije 10 dana. Tada se utakmica na Kenilworthu završila s 0:0 i to je bila jedna utakmica s vrlo malo šansi na obje strane. Pobjednik ove utakmice igrat će protiv Crystal Palacea ili Evertona u 4. kolu.

0-2 gola @ 2,07

20:45 / Birmingham vs Hull

Birmingham ima blagu prednost domaćeg terena i smatra se favoritom u ovom susretu. Međutim, s obzirom na nedavni neriješeni rezultat, bolji međusobni omjer i poziciju na tablici, vjerujemo da Hull neće tako lako odustati. Stoga predlažemo klađenje na neriješen ishod na poluvremenu ili kraju utakmice.

Poluvreme ili kraj X @ 1,80

20:30 / Island vs Mađarska

Iako su Islanđani označeni kao favoriti za pobjedu u ovom susretu, vjerujemo da su Mađari u prve dvije utakmice ovog turnira pokazali puno bolju igru. Mađarska obrana funkcionira savršeno i taj segment igre mogao bi biti odlučujući u ovom okršaju.

Mađarska +2.5 hendikep @ 1,91

Tip tiketa: Treble ( Preporučujemo sistem 2/3 )

Ukupna kvota: 7,12 ( Kvote su podložne promjenama )

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Utorak 16.01.2024 10:00 )

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.