Tiket dana – utorak, 16.11.2021.

Dusan
16 studenoga, 2021
629 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 16.11.2021. godine

18:00 Turk Telekom – Lokomotiv Kuban, Eurocup

Turk Telekom je do sada uspeo da osstvari po dve pobede i poraza, i ovaj meč dočekuju na sedmoj poziciji grupe A Eurocup-a. Ne igraju preterano efikasnu košarku, što potvrđuje 288 postignutih i 299 primljenih poena. Na domaćem terenu su odigrali dva meča, i zabeležili obe pobede.

Pobedili su Levallois sa 73:65 i Slask sa 89:73, ali se ne možemo oteti utisku da je Turk Telekom ekipa koja ove sezone igra veoma tvrdo. Lokomotiva je lider grupe sa sve četiri pobede do sada, i slobodno možemo reći da su se u dosadašnjim partijama istakli kao legitimni kandidati za najviši plasman u takmičenju ove sezone.

U gostima su dobili Lietkabelis 85:84 i Slask 98:68, ali će danas imati možda i najteži zadatak do sada obzirom da će igrati protiv veoma tvrde i defanzivno orjentisane ekipe. Turk Telekom u svom rosteru nema ni prbližno kvalitetne šutere kao Lokomotiva, tako da jedino sporijim tempom igre mogu pripretiti gostujućoj ekipi.

Očekujemo da domaćin maksimalno uspori meč, tako da veliku vrednost vidimo u postavljenoj margini na broj poena.

Manje od 166,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

19:00 Helios Domžale – Krka, Slovenia 1

Helios nakon šest odigranih kola u prvenstvu ima skor od pet pobeda i jednog poraza, i trenutno zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli. Nalaze se u odličnoj formi obzirom da su nanizali četiri pobede u poslednja četiri meča.

Helios je na svom terenu odigrao tri meča i ostvario sve tri pobede, a kod kuće postižu 91 i primaju samo 70 poena. Krka je drugoplasirana ekipa u ligi sa šest pobeda iz šest odigranih mečeva.

Obaveze u ABA ligi nisu omele ekipu iz Novog mesta, tako da su za sada uz Sencur pokazali najveći kvalitet u ligi. Na strani su zabeležili dve pobede, koje su propraćene velikim brojem postignutih poena.

Na gostujućim mečevima su na proseku od 92 postignuta io ko 85 primljenih poena, što dovoljno govori o ofanzivnom kvalitetu ovog tima. Verujemo da će Helios nastaviti da igra ofanzivno u svojoj dvorani, i vidimo ih na oko 80 postignutih poena. Krka jeste blagi favorit, ali će ovog puta morati da odigraju iznad granica svojih mogućnosti kako bi se suprotstavili šuterski raspoloženoj ekipi Helios-a.

Više od 151,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

20:30 Virtus Bologna – Venezia, Eurocup

Virtus je trenutno na trećoj poziciji grupe B, sa skorom od dve pobede i dva poraza. Ti porazi su se dogodili upravo u poslednja dva odigrana meča, i to protiv Budućnosti i Valensije. Budućnost je u neizvesnoj završnici bila mirnija i koncentrisanija, i tako došla do velike pobede rezultatom 86:82.

Virtus je vodio protiv Valensije u većem delu meča, a onda su u poslednjih 15-ak minuta desio neshvatljiv pad u igri tima iz Bolonje, i Valensija je uspela da napravi brejk slavivši sa 97:96. Venezia je takođe na skoru od dve pobede i dva poraza, ali oni svoje mečeve igraju u mnogo sporijem ritmu, tačnije sa oko 140 poena u proseku.

Jedini meč na kome su prebacili brojku od 80 ubačenih poena je bio poraz od Ulma sa 90:83, i to nakon produžetka. Domaćinu je potrebna pobeda kako bi prevazišli trenutnu rezultatsku krizu, i očekujemo da će Venezia večeras platiti ceh. Inače, Venezia je na poslednja tri meča protiv Virtusa ubacila 72, 71 i 65 poena.

Venezia Manje od 78,5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

20:30 Baskonia – Crvena Zvezda, Euroleague

Bakonia se nalazi u nezavidnoj situaciji, obzirom da zauzimaju 16. mesto na tabeli sa svega tri pobede iz devet odigranih mečeva. U lošoj su formi što potvrđuju i četiri uzastopna poraza, tako da im je pobeda u ovom meču preko potrebna.

Crvena Zvezda je u usponu forme, i trenutno su deseti na tabeli sa četiri pobede iz devet odigranih mečeva. U poslednja dva meča su na svom terenu savladali Panathinaikos i Asvel, i u dobrom raspoloženju dočekuju duel sa Baskonijom.

U nedelju uveče su igrali večiti derbi sa Partizanom koji su dobili sa 71:56, pa ostaje da se vidi koliko je taj iscrpljujući meč ostavio traga na igračima Beogradskog tima. Verovatno najbolji igrač Crvene Zvezde Nikola Kalinić je na tom meču za 32 minuta na parketu postigao 14 poena ( 8 sa linije za slobodna bacanja ), i samo 48 sati kasnije se od njega očekuje da ponovo bude lider ekipe.

Ovo je Kaliniću treći meč u nizu sa oko 30 minuta na parketu, a pre toga je ubacio Zadru 13 poena za 28 minuta i Asvelu 22 poena za 31 minut. Obzirom da je već polako ušao u poznije igračke godine, verujemo da će umor učiniti svoje, i da će na ovom meču uloga prvog strelca pripasti nekom drugom.

Zvezda u svom rosteru ima dosta igrača koji mogu ubaciti preko 10 poena, tako da Kalinića večeras vidimo u defanzivnoj ulozi, sa najviše 10 postignutih poena.

Nikola Kalinić Manje od 12,5 poena 1,85 mozzartbet

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE mozzartbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 11.71 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI ČAK 12 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan