Tiket dana – utorak 17.08.2021

Sportske
17 kolovoza, 2021
427 Views
tiket dana

U ovo doba godine utorak je rezervisan za kvalifikacione meceve Evropskih takmicenja, tako da smo od 4 meca u ponudi danas odabrali 2 najizglednija po nasem misljenju. Zaista sjajan koeficijent nudi odlican profit ukoliko se odlucite da odigrate ovaj dubl.

21:00, Monaco – Shakhtar, Champions League – Qualification

Lako je ekipa Monaka prosla Spartu iz Praga u trecem kolu kvalifikacija sa 2 pobede od 2:0 i 3:1. Objektivno gledano ocekivao se cvrsci otpor Ceskog tima, i gledajuci samo rezultat moze se steci pogresan utisak o jacini tima iz Knezevine Monako. Stice se utisak da se Sparta predala i pomirila sa eliminacijom vec nakon prvog primljenog gola u prvom mecu u Pragu. S druge strane Monako je prolazak u cetvrto kolo kvalifikacija platio losim rezultatima u prva dva kola domaceg sampionata, gde su zabelezili remi 1:1 sa Nantom i poraz od Lorienta 1:0. Upravo na tom mecu je trener Monaka odmarao nekoliko standardnih prvotimaca jer je glavni fokus dvomec sa Ukrajincima. Monako vec 3 meca za redom ne uspeva da sacuva svoju mrezu netaknutom i to protiv ekipa koje su daleko ispod Shakhtara. Shakhtar je do cetvrtog kola kvalifikacija stigao preko Genka zabelezivsi pobede u oba meca. Momentum ovog dvomeca se okrenuo jos u prvom mecu kada je Shakthar uprskos prednosti Genka od 1:0 uspeo da sa 2 gola za 18 minuta dobije utakmicu. Shakthar je i u revansu kontrolisao utakmicu, pa je Genk pocasni pogodak postigao u 90. minutu meca. Za vikend je Shakthar dobio Metalist sa 2:0 u prvenstvu, u utakmici gde nisu previse zapinjali jureci ubedljivu pobedu. Kljuc dobre igre Shakhtara ove sezone su posed i kontrola lopte. Sigurno je da ce u ovom mecu pokusati da drze situaciju pod kontrolom i da budu kovaci svoje srece u revansu. Misljenja samo da je Shakthar itekako potcenjen jer imaju odlicno sastavljen tim, i pokazali su da umeju da odigraju na rezultat. Sto se nas tice, prednost u ovom mecu dajemo Ukrajinskoj ekipi i verujemo da ce se Shakhtar sa ovog gostovanja vratiti neporazen.

TIP: Double chance, Shakhtar or Draw ( 2.275 ) 22bet

21:00 Crvena Zvezda – CFR Cluj, Europa League – Qualification

Najavljivano je pred pocetak ove sezone iz Ljutice Bogdana da je ovogodisnji tim Crvene Zvezde najjaci u poslednjih 15 godina, i govorilo se o najvism mogucim dometima. Medjutim stvari nisu krenule bas po planu, i Crvena Zvezda je eliminisana iz kvalifikacija za Ligu Sampiona. Eliminisan je Kairat u drugom kolu posle ubedljive pobede u revansu u Beogradu od 5:0, ali pitanje je sta bi bilo da ekipu Kairata nije desetkovao korona virus pred mec. U trecem kolu se objektivno ocekivao lagani prolaz protiv Moldavskog Serifa i ubedljiva pobeda u Beogradu, ali je remi 1:1 bio Zvezdin maksimum u tom mecu. Sa velikim optimizmom su fudbaleri Srpskog sampionata otputovali u Moldaviju, ali i u revansu je Zvezda pruzila bledu partiju. Serif je postigao gol u samom finisu prvog poluvremena nakon slobodnog udarca, i ispostavilo se da ih je taj pogodak odveo na dvomec sa Zagrebackim Dinamom u cetvrtom kolu. Napadao je Serif i u nastavku i promasio nekoliko izglednih sansi. Zvezda je u drugom poluvremenu imala samo jednu sansu koja je delovala da iz nje moze proizaci gol, i to je bilo sve. Citav sezone se vidi bezidejnost, sto u prvenstvu sto u Evropi. Sve je jasnije da je 5:0 protiv Kairata bio samo bljesak, i ukoliko Zvezda zeli u grupnu fazu Lige Evrope morace mnogo ozbiljnije i kvalitetnije da odigra. CFR Cluj je u dvomecu sa Young Boys-om porazen ukupnim rezultatom 4:2. U prvom mecu na svom stadionu su poveli vec u 4. minutu i uspeli da zadrze tu prednost sve do 93. minuta kada je Sierro golom srusio nadu Rumunima. U revansu je takodje Cluj poveo opet golom u 4. minutu, ali ovog puta Young Boys nije zeleo nikakva iznenadjenja, i sa 3 gola od 23. do 42. minuta eliminisao Rumune. Moze se slobodno reci da je Cluj eliminisan golom u 93. minutu iz prvog meca, i svoju Evropsku jesen ce pokusati da izbore protiv Srpskog sampiona. U ovom trenutku je po kvalitetu Cluj ispod Zvezde, ali su u prvom mecu sa Young Boysima pokazali da igraju bez respekta prema skupljim i jacim timovima. Crvena Zvezda ce jako tesko proci Cluj ukoliko se pitanje plasmana bude odlucivalo u Rumuniji. Vec dva puta smo videli da su jako losa izdanja u prvim mecevima veoma skupo kostala Zvezdu, i ukoliko Zvezda zeli dalje morace da pitanje prolaska resi u Beogradu. Takodje, jako tesko ce Zvezda proci Cluj ukoliko bude igrala na gol manje, sto smo iz dvomeca sa Serifom najbolje videli. Vreme je da Katai konacno opravda svoj nadimak “magiko” i da bude motor Zvezdine pobede u ovom mecu. Crvena Zvezda je ekipa koja ima izuzetno kvalitetne pojedince koji za sada ne deluju kao tim, ali krajnje je vreme da se to promeni. Verujemo da ce konacno proraditi Zvezda i uspeti da odigra mec na svom nivou, kao i da ce efikasnom pobedom u Beogradu resiti pitanje ko ce igrati grupnu fazu Lige Evrope ove sezone.

TIP: Over 2,5 ( 2.24 )

UKUPNA KVOTA: 5.096
KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske