Tiket dana – Utorak 19.09.2023

Srba331
18 rujna, 2023
2866 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Juče smo prošli, a za danas smo odabrali 3 fudbalske utakmice sa ukupnim koeficijentom 3,25. Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 19.09.2023. godine.

21:00 / Shakthar Donetsk vs Porto / UEFA Champions League

Obzirom da se utakmica igra na stadionu Volksparkstadion u Hamburgu, možemo konstatovati da Shakhtar praktično nema prednost domaćeg terena. To može ali ne mora biti hendikep, ali je svakako činjenica koja može imati uticaja na slabiji tim, a to je ovog puta Shakhtar. I jedni i drugi su tokom vikenda u nacionalnim šampionatima odigrali mečeve u nešto sporijem ritmu, ali se istovremeno može steći utisak da su i Shakhtar i Porto “čuvali snagu” za ovaj mnogo važniji meč. Mišljenja smo da će prvo poluvreme proteći u “opipavanju pulsa” protivnika, i da ćemo ime pobednika saznati tokom drugih 45 minuta.

Prvo poluvreme 0-2 & Drugo Poluvreme 0-2 gola @ 1,44 /// BET BUILDER / 1st Half Under 3 goals & 2nd Half Under 3 goals

21:00 / Manchester City vs Crvena zvezda / UEFA Champions League

Iako je Guardiola u izjavama medijima komentarsiao kako će protiv Crvene zvezde na teren izvesti rezervni tim, moramo biti objektivni i reći da će čak i u tom slučaju razlika u kvalitetu na terenu biti više nego ogromna. Ekipa iz Beograda u turbulentnom trenutku dolazi u Manchester ali takođe i bez pritiska jer nije nikakva sramota izgubiti od ekipe kao što je to Manchester City. Biće potrebno zaista veliko čudo da gosti promene fokus sa odbrane spostvenog gola i da ozbiljnije ugroze gol Manchester City-ja, a ako se Crvena zvezda “otvori” male su šanse da može izdržati ofanzivniji ritam koji domaći tim preferira. Ako Zvezda postigne gol na ovom meču to će biti podjednako velika senzacija kao i pobeda.

Manchester City Clean Sheet ( Crvena zvezda 0 golova ) @ 1,61

18:45 / AC Milan vs Newcastle / UEFA Champions League

AC Milan u ovaj meč ulazi nakon više nego bolnog poraza od Intera u Serie A, i veliko je pitanje da li je samopouzdanje fudbalera domaćeg tima na dovoljnom nivou da se pokaže reakcija i započne takmičenje u Ligi Šampiona na pravi način. S druge strane imamo Newcastle koji se vraća u ovo elitno takmičenje nakon zaista dugačke pauze i jasno je da gosti ne žele da se obrukaju na svom povratničkom debiju. Očekujemo dosta taktiziranja i jednih i drugih a samim tim i dodatnu dozu opreza s obe strane. Ovde ne bi trebalo biti previše golova.

Prvo poluvreme 0-2 & Drugo Poluvreme 0-2 gola @ 1,40 /// BET BUILDER / 1st Half Under 3 goals & 2nd Half Under 3 goals

TIKET DANA 19.09.2023

Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 3,25

Kladionica: bet365

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.