Tiket dana – utorak, 19.04.2022.

Dusan
19 travnja, 2022
640 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 19.04.2022 godine

20:45 MoraBanc Andorra – Buducnost Voli, Eurocup

Domaći teren je jedini razlog zbog koga je ekipa Andorra-e favorit u ovom duelu. Buducnost je u subotu igrala protiv Zvezde u Morači, i mogli smo videti da su se više puta vraćali iz dvocifrenog minusa, i to sa samo devet irača u rosteru ( i primili su samo 80 poena pritom ).

Džikić je majstor za ovakve mečeve, a obzirom da se očekuje da će Atić i Micov biti u 12, verujemo da će Budućnost po ko zna koji put uspeti da nametne željeni ritam meča, a u ovom slučaju verujemo u agresivnu igru u odbrani Podgoričkog tima. Ulog je veliki i sasvim sigurno će oba tima mnogo opreznije ući u utakmicu.

Andorra Under 82.5 ( 1.59 )

21:00 Liverpool – Man United, England Premier League

Liverpul čeka kiks Sitija u nekom od preostalih kola, a do tada mora nastaviti pobeđivati kako bi ostao u šampionskoj trci. Pre tri dana su Sitiju u FA kupu dali 3 gola i time još jednom potvrdili zaista preozbiljan napadački potencijal.

U goste im stiže United koji se čitave sezone muči, i koji do sada uopšte nije opravdao ni delić očekivanja. United redovno prima golove i ima mnogo defanzivnih rupa, a timovi kao što je Liverpool to ne praštaju. Razlika u kvalitetu između ovih timova je velika u ovom trenutku, i očekujemo da će Liverpool uspešno nastaviti trku sa Sitijem. Naša prognoza: 3-1 za Liverpool.

Goals to be scored in both halves ( 1.45 )

21:00 Betis – Elche, Spain Primera

Betis je ove godine jedno od najprijatnijih iznenađenja u Primeri, i malo ko je mogao za očekivati da će pored visokog plasmana u šampionatu dogurati do finala Kupa Kralja.

Betis je pokušao da dođe do Lige Šampiona kroz Ligu Evrope, ali nije uspeo, tako da mu preostaje borba u Primeri, i biće mu potrebne najmanje 4 pobede u preostalih 6 kola kako bi ostao konkurentan u borbi za ostvarenje svog cilja.

Elche je sasvim prosečna ekipa koja je na korak od sigurnog opstanka u ligi, i moramo biti objektivni pa reći da timovima kojima je Liga Šampiona želja, Elche ne sme biti nikakva prepreka. U prvom delu sezone je Betis sa laganih 3:0 slavio u gostima, a sličan scenario očekujemo i sutra.

Betis ( 1.58 )

21:00 Barcelona – Bayern Munich, Euroleague

Kreće najzanimljiviji deo ovogodišnje Euroleague, i jedan od dvoboja koji će obeležiti ovu fazu takmičenja je serija između Barcelone i Bayerna. Barcelona je ove sezone u regularnom delu zaista pokazala najviše i apsolutno zasluženo je bila prvoplasirana, dok je Bayern uz mnogo muke uspeo da dođe do plej ofa.

Treba pomenuti da je Trinkijeri imao ogromnih problema sa povredama i izostancima igrača, pa treba imati razumevanja za nešto skromnije rezultate. Italijanski trener forsira sporiji ritam igre i agresiovnu odbranu, i to je jedini način na koji košarkaši nemačkog tima mogu pružiti neki otpor favorizovanom protivniku. Prvi je meč u seriji pa stoga očekujemo nesšto oprezniji pristup oba tima.

Bayern Munich + 16.5 AH ( 1.33 )

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.84 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan