Tiket dana – Utorak 23.01.2024

Srba331
22 siječnja, 2024
95 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za Utorak 23.01.2024. odabrali smo 1 fudbalsku, 1 rukometnu i 1 košarkašku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 6,73. Kada su veći koeficijenti u pitanju, tiket dana predlažemo kao sistem 2/3,

Evo naših predloga za Tiket Dana za 23.01.2024. godine.

TIKET DANA

18:00 – Slovenija vs Danska – EHF EURO 2024

Od Danske se naravno očekuje nova pobjeda, no kao što smo rekli već su osigurali polufinale tako da bi se moglo desiti manje opuštanje. Slovenija još uvijek ima nade za polufinale i vjerujemo da će se boriti do samog kraja te pokriti hendikep za i više nego solidan tečaj od 1.83.

Slovenija +6 azijski hendikep @ 1,83

21:00 – Chelsea vs Middlesbrough – Engleska EFL Kup

Vjerujemo da Chalsea može nadoknaditi jedan gol deficita i kvalificirati se u finale. Nedavno su poboljšali svoju formu, posebno kod kuće, gdje su bili neporaženi u posljednja dva i pol mjeseca. Middlesbrough je pokazao da može biti vrlo čvrsta momčad, ali Chelsea je na puno drugačijoj razini od njih. Mislimo da će Chelsea pobijediti, ali ne previše uvjerljivo.

0-3 gola @ 1,85

21:00 – Porto vs Balkan Botevrgad – FIBA Europa Kup

Ekipa iz Portugala i dalje ima šansi da se domogne prvog mesta u grupi, te nimalo ne sumnjamo da će Porto od prvog minuta krenuti silovito protiv slabašnog Balkana iz Botevgrada. U prvom meču je bilo 88:63 za Porto, a sda nam se čini da bi prednost domaćeg terena mogla doprineti još ubedljivijem i sigurnijem trijumfu košarkaša Porto-a.

Porto & 155.5+ @ 2,01

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 18:00

Ukupni koeficijent: 6,73 ( Preporučujemo sistem 2/3 )

Važna napomena: koeficijenti su bili važeći u vrijeme pisanja. (Ponedeljak 22.01.2024 23:30) Koeficijenti su podložni promjenama.

Kladionica:  22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.