Tiket dana – utorak, 24.05.2022.

Dusan
24 svibnja, 2022
518 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Plej of je u punom jeku u velikom broju liga pirom Evrope, a za današnji tiket smo odabrali tri meča u kojima se očekuje da će favorite bez previše problema opravdati taj epitet.

Evo naših predloga za Tiket Dana za utorak 24.05.2022. godine

Fribourg – Neuchatel, Switzerland 1 Basketball, 19:30

Drugi meč finalne serije Švajcarskog košarkaškog šampionata se igra večeras, i ovo će biti lepa prilika za ekipu Fribourga da povede sa 2-0 u seriji i dođe na korak od osvajanja nove titule prvaka Švajcarske.

Fribourg je bez ikakve sumnje najkvalitetnija ekipa u ligi, što je ove sezone na veoma ubedljiv i dominantan način pokazao, pa toga ne očekujemo da će u večerašnjoj utakmici imati problema protiv sasvim prosečnog tima Neuchatel-a.

Iako je domaći tim poznat po tom što ume odigrati odbranu na visokom nivou i svesti protivnika na manje od 60 ubačenih poena, verujemo da će večeras odigrati meč u nešto bržem ritmu ( baš kao i pre nekoliko dana kada je poveo 1-0 u seriji slaviviši sa 84:75 ), tako da smo mišljenja da margina od 138.5 poena koliko nudi kladionica bet365 ima veliku vrednost.

Na poslednjih 30 mečeva koje su ova dva tima odigrala, 25 puta je bila “prebačena” ova margina.

Over 138.5 ( 1.55 )

ASVEL vs. Cholet, France 1 Basketball, 20:00

Večeras počinje plej of u najvišem rangu Francuske košarke, i u jednom od dva meča koji su na program će ASVEL dočekati ekipu Cholet-a. ASVEL u plej of ulazi sa prve pozicije nakon kraja regularnog dela šampionata, i uz Monaco je glavni kandidat za osvajanje trofeja.

Domaći tim je pokazao dva lica ove sezone, jedno na domaćem terenu, a drugo u gostima. Kod kuće su dobili petnaest od sedamnaest mečeva uz prosek od čak 88 postignutih poena po utakmici, dok su na strani pretrpeli čak šest poraza.

Cholet se “trgnuo” u samom finišu sezone i uz mnogo sreće uspeo da sačuva osmu poziciju na tabeli, ali moramo reći da se radi o timu koji ove sezone nije pokazao neke posebne kvalitete.

Na gostujućim terenima su pokazali mnogo defanzivnih slabosti, što najbolje pokazuje prosek od preko 83 primljena poena po meču, a to je nešto što će morati da promene da bi stvorili čak i minimalnu pansu da eliminišu ASVEL. ASVEL je ipak dosta kvalitetniji u ovom trenutku, i sasvim realno je za očekivati da će takmičenje u plej ofu pred svojim navijačima započeti na pravi način.

ASVEL Over 82.5 ( 1.44 )

Fenerbahce vs. Darussafaka, Turkey 1 Basketball, 20:00

Iza Fenerbahce je veoma turbulentna sezona, u kojoj ekipa iz Istanbula nije uspela da sotvari primarni cilj – plasman među osam najboljih timova u Evropi.

Mogli bismo reći da je Fenerbahce u potpunosti razočarao svoje navijače i da se mnogo više očekivalo od njih obzirom da su ove sezone imali veoma respektabilan tim, ali im je sada preostala borba za titulu u domaćem šampionatu.

Mnogo teže od očekivanog su eliminisali Bursu, i u toj seriji smo mogli videti da im mnogo više odgovaraju ekipe koje igraju u bržem ritmu. U goste im dolazi Darussafaka, koja realno govoreći nije bila viđena ni za plasaman u četvrtfinale plej ofa, i radi se o ekipi koja u potpunosti može usporiti ritam meča, jer se mnogo bolje snalaze na utakmicama sa manjim brojem poena.

Fenerbahce je veliki favorit i očekuje se da će to na terenu bez previše problema i potvrditi, ali smo mišljenja da će Darussafaka biti mnogo nezgodniji protivnik nego što se to na prvi pogled čini, i da će agresivnom odbranom uspeti da “odseče” spoljnu liniju Fenera, a to je jedan od glavnih preduslova za pravljenje eventualne senzacije.

Darussafaka +15.5 AH ( 1.50 )

 

UKUPNA KVOTA: 3.35

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan