Tiket dana – utorak 30.05.2023.

Srba331
29 svibnja, 2023
1573 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za utorak 30.05.2023. smo odabrali četiri fudbalske utakmice, uprkos veoma skromnoj ponudi. Ukupni koeficijent iznosi 13,82.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem. To praktično znači da uplaćujete 3 tiketa, odnosno 3 sistema ( 2/4, 3/4 i 4/4 ). Ili prilikom uplate tiketa možete obeležiti sva 3 sistema u okviru jednog tiketa. Kako to izgleda u praksi možete videti ovde. Ukratko, sa 2 pogodjena meča vraćate deo uloženog novca, sa 3 pogođena meča ostvaruje se određena zarada, dok je osetniji profit moguć sa sva 4 pogođena para.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 30.05.2023. godine.

20:45 Cagliari vs Parma, Italija Serie B

U regularnom delu šampionatu su i jedni i drugi odigrali po 14 mečeva sa više od 2.5 postignuta gola. Cagliari je sezonu zavrršio sa prosekom od 2.2 gola po utakmici, dok je Parma bila za nijansu uspešnija sa 2.3 gola po meču.

Cagliari je na 38 mečeva primio samo 34 gola, dok je odbrana Parme kapitulirala ukupno 39 puta. Imajući u vidu da se ove dve ekipe bore za plasman u Serie A, treba očekivati mnogo napetosti i ne previše atraktivnosti na terenu, što daje odličnu vrednost našem razmišljanju da ovo neće biti utakmica sa velikim brojem golova. Kladionica 22bet za opciju “Under 2.5” nudi ogromnih 1.87, što ćemo oberučke prihvatiti.

Under 2.5 ( 0 do 2 gola ) @ 1,87

20:00 Venlo vs Almere, Holandija Eredivisie

Borba u plej ofu Holandske Eredivisie polako dostiže vrhunac. U prvom polufinalnom paru će se sastati Venlo i Almere, dve ekipe koje tokom regularnog dela sezone nisu imale dovoljan kvalitet da ugrote Heracles i Zwole.

Veoma je zanimljiv podatak da će i jendima i drugima ovo biti treća utakmica za samo sedam dana, i veoma je teško ne očekivati da posledice umora barem malo neće biti vidljive na terenu. Iako su i jedni i drugi tokom četvrtfinala bili veoma efikasni, iskustvo nas je naučilo da čak i mnogo kvalitetnije i ofanzivno potentnije ekipe imaju problema da postižu veliki broj golova u kontinuitetu.

Obzirom da autor ovog teksta veruje u teoriju velikih brojeva, ovde moramo ići protiv kladionica. Kako je ovo ipak polufinale plej ofa, verujemo u barem malo veću dozu opreznosti, jer vremena za ispravljanje evenutalnih grešaka nema.

Under 3 (azijski zbir golova manji od 3 ) @ 1,72

19:30 USA U20 vs New Zealand U20, U20 World Cup

Mladi Amerikanci na tri meča u grupnoj fazi nisu primili nijedan gol. To je vredno pomena jer smo tokom grupne faze ovog turnira mogli videti neke zaista neverovatne stvari. S druge strane, New Zealand je do osmine finala došao iskučivo zahvaljujući činjenici da je Guatemala sve tri utakmice odigrala užasno.

Amerikanci žele trofej i sigurni smo da se neće prerano opustiti i rizikovati da im primljen gol poremeti planove, jer u ovakvim utakmica se autsajderi nakon sticanja prednosti totalno povlače. A ovaj turnir nam je pokazao koliko neugodni mogli biti totalni autsajderi.

Amerikanci su po svim parametrima daleko kvalitetnija ekipa i verujemo da će to na terenu biti vidljivo. Istorija međusobnih duela pokazuje da je New Zealand pretrpeo dva poraza od svog narednog protivnika rezultatima 6:0 i 4:0, a mi shodno onome što smo videli od jednih i drugih na ovom terenu smatramo da će se tradicija nastaviti. Ukoliko “gosti” dođu do gola na ovom meču, to će biti zaista ogromna senzacija.

New Zealand ne daje gol @ 1,98

19:00 Zamalek vs El Gaish, Egipat Premier League

Umesto borbe za titulu, Zamalek je stekao epitet nepredvidive ekipe. Domaći tim je tokom ove sezone izgubio veliki broj bodova u “malim utakmicama” kada se to najmanje očekivalo, tako da će realnost za Zamalek ove sezone biti četvrto mesto na tabeli.

Protiv El Gaisha koji se bori za opstanak bi Zamalek morao pokazati da postoji razlika u kvalitetu, ali mi ipak ostavljamo mogućnost da i gosti na ovom meču dođu do gola. Tim pre jer je Zamalek mnogo puta pokazao da nije siguran u odbrani svog gola. Koeficijent da ćemo u oba poluvremena videti po barem jedan gol je po našem mišljenju dovoljno vredan rizika.

Golovi u oba poluvremena 1+1+ @ 2,17

TIKET DANA

Vrijeme početka prve utakmice: 19:00

Ukupni tečaj: 13,82

Važna napomena: Koeficijenti su bili validni u momentu pisanja ovog teksta. ( Ponedeljak 29.05.2023 22:35 ) Koeficijenti su podložni promenama.

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.