Tiket dana – utorak 31.01.2023.

MilosNS
31 siječnja, 2023
1169 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 31.01.2023 sastoji se od tri košarkaške utakmice sa ukupnim koeficijentom 5,95.

20:30 Partizan vs ASVEL, EuroLeague

Nakon pobjede nad večitim rivalom na gostovanju sa ½ koša razlike, i solidne pobjede nad Mornarom u ABA Ligi, košarkaši Željka Obradovića će pokušati da nastave pobjednički niz protiv vrlo neugodne momčadi iz Francuske koju predvodi jedna od legenti EuroLeague, Nando De Colo.

Sasvim sigurno će Arena u Beogradu biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a svi znaju sa kakvom energijom tada igraju igrači Partizana. Mi smatramo da će ovo biti jedna zabavna utakmica za gledanje te predlažemo da se igra Over poena.

Više od 160.5 poena @ 1.79

https://twitter.com/PartizanBC/status/1619813904808579073

18:30 Cluj vs Lietkabelis, EuroCup

Danas je nekako dan za košraku i odlučujemo se za jednu nadamo se interesantnu utakmicu koja će se igrati u okviru EuroCup natjecanja.

Domaća momčad Cluj koja igra iznimno zabavno na svom terenu dočekuje Lietkabelis u nadi da će ostvariti još jednu pobjedu. Trenutačno obje momčadi se nalaze pri dnu tablice i svaka pobjeda im je zlata vrijedna. Gosti znaju da odigraju brzo i smatramo da će ovo biti jdna run and gun utakmica.

Više od 166.5 poena @ 1.75

18:00 Galatasaray vs AEK, FIBA Champions League

Treća košarkaška utakmica i treće internacionalno takmičenje. Ovaj put pišemo o FIBA Champions League meču koji se igra u Istambulu, gde domaća momčad nakon ubedljive pobjete nad Limoges dočekuje AEK koji je izgubio od Unicaja u prvom kolu.

Jasno je da će se ovde voditi borba za prvu poziciju između Galatasara i Unicaja. Iako smatramo da je domaća momčad veliki favorit, smatramo da je ovde najbolje odigrati da će biti mali broj poena na meču, jer mislimo da je napad AEK-a prilično klimav.

Manje od 159.5 poena @ 1.90

https://twitter.com/GSBasketbol/status/1620308396191748098

Koeficijent: 5.95

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.