Tiszajvaros – DVTK II: Analiza utakmice

Sportske
1 rujna, 2021
436 Views
Tiszajvaros – DVTK II

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola treće Mađarske lige, grupa Istok, gde se sastaju ekipe Tiszajvaros i DVTK II.

Tiszajvaros

Domaća ekipa je krenula silovito u ovoj sezoni, pošto su nakon četiri kola napravili tri pobede, jednu nerešenu i nula poraza uz impresivnu gol razliku od devet postignutih i dva primljena gola. Nisu igrali protiv preterano jakih ekipa, a ono što je posebno bitno je da su pokazali da imaju određenih problema u odbrani, te da mogu biti savršena ekipa za Over igru.

DVTK II

Sa druge strane gostujuća ekipa se trenutno nalazi na petnaestoj poziciji, sa jednom pobedom, nula nerešenih i tri poraza, ali i gol razlikom od četiri postignuta i čak dvanaest primljenih golova. Kao što se može pretpostaviti, uvek je lutrija sa kojim će sastavom DVTK II izaći na teren, pošto ponekad igrači iz prve postave znaju da pojačaju svoju drugu ekipu.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih važnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale nekoliko puta, i svaki put je bio drugačiji rezultat, ali nikada nije bilo manje od dva gola na njihovim utakmicama.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je duel dve ekipe sličnog načina igre, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu dva ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.98 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske