Tortona vs Virtus Bologna: Tipovi, savjeti i kvote – 19.02.2022.

Dusan
18 veljače, 2022
437 Views
Tortona vs Virtus Bologna

Subota nam donosi brojne polufinalne okršaje na završnim turnirima nacionalnih kupova diljem Europe, a drugi polufinalni par Coppa Italie čine Tortona i Virtus Bologna.,

Tortona

Prošlosezonski drugoligaš do sada ima sjajnu sezonu u elitnom društvu. Nakon 19 odigranih utakmica u talijanskom prvenstvu nalaze se na diobi pete i šeste pozicije s momčadi Brindisija, a obje ekipe imaju omjer pobjeda i poraza 10-9.

Svi u momčadi zadovoljni su dosadašnjim rezultatima i igrama, a plasman u polufinale Kupa Italije samo je potvrda i svojevrsna nagrada za prikazano u tekućoj natjecateljskoj godini.

Tortona je prije dva dana u četvrtfinalu Coppa Italia svladala Trieste (94:82), fantastičnom igrom u drugoj i trećoj četvrtini, u kojima su zbirno ubacili 50 poena. Glavna snaga ove momčadi je napadački kvalitet i sposobnost “pakiranja” velikog broja poena čak i jakim suparnicima.

Nekoliko igrača ima fantastičnu individualnu statistiku cijele sezone, a među njima su JP Macura, Chris Wright i Mike Daum, a upravo su Macura i Daum najzaslužniji za pobjedu nad Trstom, u kojoj su zajedno postigli 45 poena. No, žele li iznenaditi Virtus i plasirati se u finale, spomenuti igrači moraju ponovno biti na svojoj optimalnoj razini.

Virtus Bologna

Tko malo pažljivije prati događanja u europskoj košarci ove sezone zna s kakvim je ambicijama i rosterom Virtus ušao u novu sezonu. Angažiran je trofejni španjolski izbornik Sergio Scariolo, a dovedeno je mnoštvo kvalitetnih igrača s ciljem osvajanja Eurokupa i konačnog plasmana u Euroligu.

Virtus je sjajno krenuo u sezonu, ali momčad iz Bolonje konstantno prate veliki problemi s ozljedama važnih igrača i smetaju im da kontinuirano bilježe dobre rezultate. Tako ni u ovom Kupu ne mogu računati na iskusnog srpskog plejmejkera Miloša Teodosića, dok je Ekpe Udoh ozlijeđen od ljetnih priprema.

Kevin Harvey igrao je u četvrtfinalnoj utakmici protiv Brindisija (93:81), ali je američki krilni igrač dugo pauzirao.

Virtus je, kao i Tortona, u prvoj utakmici ovog turnira izgledao vrlo dobro u napadu, o čemu najbolje svjedoči i broj postignutih poena, a trener Scariolo dobro je rasporedio minutažu i tako zadržao svježinu većine rostera.

Prijedlog za tipovanje

Osvajanje prvog trofeja u sezoni jedino je što zanima momčad Virtusa, a sigurni smo da će utakmici s Tortonom pristupiti maksimalno fokusirano i koncentrirano. Ako ponovi utakmicu protiv Brindisia, mislimo da će lako pobijediti Tortonu, a kako je u pitanju polufinalni okršaj, mogli bismo vidjeti još bolji Virtus.

Stoga je naš prijedlog hendikepa pobjeda na nominalnog gosta na margini od -7,5 poena u kladionici bet365, a nećemo se iznenaditi ako Virtus trijumfira dvoznamenkastom razlikom.

Prijedlog za tipovanje: Virtus Bologna -7.5

Tečaj: 1.9

Kladionica: bet365

Bet365 kladionica nudi najbolji povrat novca za predloženu opciju. Provjerite i njihov BONUS DOBRODOŠLICE za sve nove članove našeg portala koji možete ostvariti prvim depozitom nakon registracije.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan