Tottenham vs Arsenal: Tipovi, savjeti i kvote 12.05.2022.

Dusan
11 svibnja, 2022
573 Views
Tottenham vs Arsenal

Četvrtak nam donosi derbi sjevernog Londona između Tottenhama i Arsenala, a ovo je zapravo odgođena utakmica 22. kola Premier lige. Početak je zakazan za 20:45 sati.

Nogometna javnost s nestrpljenjem očekuje ovaj dvoboj jer njegov ishod može izravno utjecati na konačan poredak na kraju sezone, odnosno odrediti koje će momčadi najesen sudjelovati u Ligi prvaka.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Tottenham

Nogometaši Tottenhama su u svom posljednjem susretu odigrali neriješeno (1:1) s Liverpoolom na “Anfieldu” i tako udaljili “Redse” od naslova. Popularni “Pijetlovi” su se u ovoj utakmici odlučili za defenzivniji stil igre, što ih je spasilo poraza, ali im je donijelo samo bod.

Tako su se udaljili od četvrtoplasiranog Arsenala, koji nakon vikend utakmica ima četiri boda više od Tottenhama, pa će momčad Antonija Contea morati osvojiti sva tri boda kako bi ostala u utrci za Ligu prvaka sljedeće godine.

Heung-Min Son je igrač Tottenhama koji je u najboljoj formi, a jedini pogodak za svoju ekipu zabio je protiv “Redsa”, što mu je treći u posljednje dvije utakmice, a upisao je i jednu uspješnu asistenciju. Korejac je u posljednje vrijeme u fantastičnoj formi i može se reći da je najkonzistentniji igrač “Pijetlova” u zadnjih nekoliko utakmica.

Stručni stožer Tottenhama još uvijek ne može računati na ozlijeđene Tangangu, Dohertyja, Reguilona i Skippa, pa neće biti iznenađenje ako Antonio Conte odabere istih 11 startera kao na “Anfieldu” minule subote.

Arsenal

Popularni “Gunnersi” su na najbolji mogući način iskoristili remi Liverpoola i Tottenhama. Dan kasnije na svom stadionu svladali su Leeds (2:1) pa s četiri boda više od gradskog rivala mirnije ulaze u derbi sjevernog Londona.

Arsenalova forma je u stalnom usponu i oni su jedina momčad uz prvoplasirani Manchester City koja je osvojila maksimalan broj bodova u posljednje četiri utakmice Premier lige.

Eddie Nketiah u posljednje vrijeme igra sjajno. Talentirani napadač postigao je četiri pogotka u isto toliko utakmica i tako se smjestio u prvih 11, gurnuvši u drugi plan bivšeg prvog centarfora Alexandera Lacazettea. Uz njega redovito dobro igra Bukayo Saka, kao i tandem centralnih bekova Gabriel – Holding, koji se čini sve sigurnijim kako se sezona bliži kraju.

Trener Mikel Arteta još uvijek ne može računati na Thomasa Parteya i Kierana Tierneyja, kojima je sezona gotova zbog težih ozljeda.

Očekivani sastavi

Tottenham (3-4-3): Lloris, Davies, Dier, Romero; Sessegnon, Hojbjerg, Bentancur, Emerson Royal; Kuluševski, Son, Kane

Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale; Tomiyasu, Gabriel, Holding, Soares; Xhaka, Elneny; Odegaard, Martinelli, Saka; Nketiah

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Arsenal je slavio na “Emirates stadionu” s 3:1 golovima Smith-Rowea, Aubameyanga i Sake. Jedini pogodak za Tottenham postigao je Heung-Min Son.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da će Tottenham u ovaj susret ući s ofenzivnim pristupom, te da će jurišati na pobjedu jer ih samo takav rasplet ostavlja u utrci za četvrto mjesto. Ovakav stil igre igračima Arsenala ostavit će malo više prostora za polukontre i kontre, u kojima su prilično opasni.

Vjerujemo da će obje momčadi uspjeti postići barem jedan gol, pa je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice da i Tottenham i Arsenal zabiti makar po jedan pogodak.

Prijedlog za tipovanje: Both Teams To Score – Yes

Tečaj: 1.7

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan