Tottenham vs Leicester: Tipovi, savjeti i kvote – 01.05.2022.

Dusan
30 travnja, 2022
558 Views
Tottenham vs Leicester

Nedeljni raspored Premier lige donosi nam dvoboj Tottenhama i Leicestera, a početak susreta u Londonu zakazan je za 15 sati po srednjeevropskom vremenu.

Ove dvije momčadi ovu utakmicu dočekuju u drugačijem raspoloženju. Domaćini moraju osvojiti tri boda kako bi ostali u utrci za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok gosti nemaju rezultatski imperativ, ali mislima su u Rimu gdje ih u četvrtak čeka uzvrat polufinala Konferencijske lige.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Tottenham

Izabranici talijanskog izbornika Antonija Contea upali su u krizu igara kada im je to najmanje trebalo. Posljednje dvije prvenstvene utakmice nisu pobijedili protiv Brightona (0:1) i Brentforda (0:0), a poražavajuća je činjenica da u tih 180 minuta nisu uputili udarac unutar gola.

Popularni “Pijetlovi” nemaju europskih obveza pa su imali dovoljno vremena za regeneraciju i pripremu za ovu utakmicu, a sudeći po temperamentu Antonio Conte ih je dobro kritizirao.

Tottenham je trenutno na petom mjestu na tablici i ima dva boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala koji u ovom kolu igra gradski derbi s West Hamom. Budući da “Topnici” u ovom kolu imaju puno težeg suparnika, Tottenham nakon ovog kola ima vrlo dobre šanse za proboj u Top 4.

Stručni stožer za ovu utakmicu neće moći računati na trojicu ozlijeđenih defanzivaca Sergia Reguilona, ​​Japheta Tangangu i Matta Dohertyja, a izvan momčadi je veznjak Oliver Skipp.

Leicester

Desetoplasirani Leicester u London putuje bez pritiska, jer su zacementirani u sredini tablice i ne mogu ni naprijed ni natrag. Stoga će ova utakmica biti samo posao za “Lisice”, koje u četvrtak čeka puno važnija utakmica.

U prvom polufinalnom dvoboju Konferencijske lige prije tri dana su kod kuće protiv Rome odigrali 1:1, tako da će sigurno čuvati za uzvrat. Vjerujemo da će trener Brendan Rodgers poštedjeti neke važne igrače i tako im uštedjeti energiju. Leicesteru je ovo prvo polufinale nekog europskog natjecanja u povijesti kluba, a četvrtfinale Lige prvaka u sezoni 2016./17. njihov je najveći uspjeh.

Ryan Bertrand i Wilfred Ndidi definitivno su van, a neizvjestan je nastup Timothyja Castagnea.

Očekivani sastavi

Tottenham (3-4-3): Llori; Davies, Dier, Romero; Sessegnon, Hojbjerg, Bentancur, Emerson Royal; Kuluševski, Son, Kane

Leicester (4-3-3): Schemeichel; Thomas, Soyuncu, Amartey, Justin; Dewsbury-Hall, Mendy, Soumare; Barnes, Ayoze Perez, Iheanacho

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Tottenham je na gostovanju kod Leicestera slavio s 3:2, a dvostruki strijelac na utakmici bio je Steven Bergwijn, dok je jedan pogodak postigao Harry Kane.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da će Tottenhamov pristup u ovoj utakmici biti vrlo fokusiran, agresivan i ofenzivan te očekujemo laganu pobjedu londonskih “Pijetlova”. Dakle, naš prijedlog za klađenje je 1&D2+, što znači da će ovaj tip biti prolazan ako domaćin trijumfira s minimalno dva postignuta gola.

Prijedlog za tipovanje: 1&D2+

Tečaj: 1.68

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan