TRANSFER-GURU ‘OTKRIO’ NOVOG HRVATSKOG TALENTA: Ovog igrača već traže talijanski velikani!

Stex
19 travnja, 2024
1069 Views
slika: Glas Istre

Talijanski stručnjak za transfere, Gianluca di Marzio, istaknuo je novi talent iz Hrvatske. Raul Kumar (16), visok 190 cm, nastupa kao stoper za pulsku Istru 1961 i već je privukao interes nekoliko poznatih talijanskih klubova prema informacijama Di Marzia.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Di Marzio navodi da Kumar ima izuzetno čitanje igre i tehničke sposobnosti, što je privuklo pažnju ne samo talijanskih, već i drugih europskih klubova. Potvrdu ovom interesu daje i njegov menadžer Nikola Gaćeša, koji je izjavio da su dva talijanska i tri europska kluba izrazila ozbiljan interes za mladog igrača. Kumar je kapetan U17 momčadi Istre i nastupa za hrvatsku U16 reprezentaciju.

Di Marzio ističe da je Kumar ‘elegantan u posjedu lopte i dominantan u zračnim duelima’, što ga čini prototipom modernog stopera. Osim toga, ističe se da je impresionirao trenera Istre, Paola Tramezzanija, koji ga je uključio u treninge prve momčadi. Kumarov uspon sugerira da bi mogao biti još jedna uspješna priča iz ‘hrvatske tvornice talenata’.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex