UCAM Murcia – Andorra: Analiza utakmice

MilosNS
15 svibnja, 2021
455 Views
ucam vs andorra

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za subotu 15.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Španske ACB Lige, gde se sastaju ekipe UCAM Murcia i Andorra.

UCAM Murcia

Ekipa UCAM Murcie je jedna vrlo interesantna ekipa, koja je spoj mladosti i iskustva, a igraju prilično lepršavo i na veliki broj poena. Trenutno se nalaze na 12-toj poziciji, ali uz malo sreće sa drugim rezultatima, možda bi se mogli dokopati i play offa. Na domaćem terenu imaju rekord od 8 pobeda i 8 izgubljenih, što samo pokazuje da u zavisnosti od dana, mogu dobiti svakog, ali i izgubiti od svakog.

Andorra

Andorra se nalazi na 10-toj poziciji sa jednom pobedom više, odnosno imaju 15 pobeda i 18 poraza, a na gostovanjima imaju 5 pobeda i 11 poraza. Oni spadaju u sporije ekipe ACB lige pošto na njihovim utakmicama u proseku pada oko 157 poena. To je i razumljivo, pošto oni imaju malo veći broj starijih i iskusnijih igrača, kao što su Colom, Sy i Hannah. Ipak, ovo je važna utakmica i za njih, te se može očekivati da bi mogli igrati malo brže.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge, ali interesantno da često igraju na veliki broj poena. Ove sezone u prvom meču samo 150, ali UCAM je tada razmontirao Andorru, što ne smatramo da će biti danas.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 157.5 Points (da obe ekipe postignu 158 ili više poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.89 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.