UFC on ESPN 46: Kara – France vs Albazi – Tipovi, savjeti i kvote 04.06.2023.

Ognjen
3 lipnja, 2023
326 Views
UFC on ESPN 46: Kara - France vs Albazi

Pred nama je novi UFC event, koji predvodi borba u muha kategoriji između bivšeg izazivača novozelanđanina Kai Kara – Francea i Amira Albazija.

Kai Kara – France vs Amir Albazi 04.06.23. 05:10

Kai Kara – France

Kai Kara-France je čist udarač, koji ima jedan od najvažnijih x fakotora za ovu diviziju, a to je K.O. power, što rijetko ko ima. Ponekada izgelda kao Derrick Lewis u teskoj kategoriji, sa tegom u ruci, kojim uspavljuje ljude.

Ima sjajan kickboxing i Muay Thai. Svoje pripreme većinom radi na Tajlandu, u Tiger Timu, ali i sa Adesanyom i ekipom. Način na koji je pobjedio Codya Garbrandta je najbolji prikaz stila borbe Kaia.

Vraća se poslije poraza od Brandona Morena gdje je poražen u borbi za titulu poslije jednog tvrdog body kicka. KKF je porazio jednog od najboljih rvača u kategoriji Askara Askarova, koga je vrhunski scramblao i nije mu dao da ga ruši.

Sada je pred njim sličan borac, jer se bori protiv borca koji uz odlično rvanje ima i veoma tvrde udarce. Prednost za Kara – France je iskustvo u više rundi, tačnije na pet rundi, kao i tvrđi protivnici sa kojima se borio.

Amir Albazi

Albazi je borac koji dolazi Iraka, ali već dugi niz godina živi i trenira u Londonu. U UFC-u je neporažen i ima skor 4-0, dok je svoju karijeru gradio kroz Bellator i Brave. Borac koji izgleda dosta velik za muva kategoriju te koji svojom fizičkom snagom prije svega riješava protivnike.

KKF je za njega ispit karijere, i pobjeda u ovom meču mu osigurava napad za titulu. U poslednjem meču je veoma lako riješio Alessandra Costu udarcima u parteru, dok je prije toga pobjedio Francisca Figueiredoa i Zhalgasa Zhumaglova.

Albazi je fizički uvjek besprekorno spreman, i baš taj “grind” bi mogao biti njegovo najjače oružje u ovom meču. Preferira borbu u parteru te kontrolu u parteru, ali i njegova stojka je veoma opasna. Ako se KKF otvori Albazi bi ga mogao veoma lako zakačiti i uspavati.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Kara – France: 30 godina, 24W-10L-1NC, 12K.O, visina 165cm, reach 175cm.

Albazi: 29 godina, 15W-2L, visina 165cm, reach 173cm.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 04.06.23 05:10h
Tip: Preko 4.5 runde
Kvota: 1.93
Kladionica: 22bet

Iako je ovo meč dva veoma jaka udarača za ovu kategoriju ipak mislimo da će oba borca taktički odraditi meč i da će borba ići do samog kraja i sudijske odluke.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen