UFC Vegas 71: Pavlovich vs Blaydes – Tipovi, savjeti i kvote 23.04.2023.

Ognjen
22 travnja, 2023
390 Views
UFC Vegas 71: Pavlovich vs Blaydes

Još jedan sjajan UFC event je pred nama, a glavni meč predvodi borba u teškoj kategoriji između Sergeia Pavlovicha i Curtisa Blaydesa.

Sergei Pavlovich vs Curtis Blaydes 23.04.23. 02:30

Sergei Pavlovich

Pavlovich je u UFC došao kao jedan od najvećih MMA talenata teške kategorije, van UFC-a. Borio se u ruskim organizacijama, a kao vatreno krštenje je imao protiv Alistara Overeema, koji ga je pobjedio, veoma brzo.

Od toga meča se nije dugo borio, imao je problema sa povredama, i tek u UFC-u Londonu prije par mjeseci vratio se, posle izostanka od skoro 3 godine. U zadnjem meču ekspresno je nokautirao zemljaka Abdurakhimova.

A prije toga u UFC-u je pobjedjivao Greena i Golma takodje nokautima. Ipak u poslednje vrijeme je jako podigao formu i izgleda odlično. Nokautima je savladao prvo Derricka Lewisa, a zatim i opasnog Tai Tiuvasu.

Obojica su pali u prvim rundama meča. Pavlovich je jedan od najboljih udarača u teškoj kategoriji, te ima najbrže ruke. Radi se o veoma agresivnom i odlučnom borcu i ovo je za njega najveći ispit karijere. Veliki problem za Pavlovicha je loša odbrana od rušenja, a posebno kada se nađe na leđima, a Blaydes je jedan od najboljih rvača u teškoj kategoriji.

https://twitter.com/OnPointMMA/status/1648710990115258370

Curtis Blaydes

Popularni „Razor“ je opet u prilici da obezbjedi tittle shot. Do sada je imao priliku dva puta, ali oba puta je poražen. Prvo ga je pobjedio Ngannou, pa zatim Lewis. Možda i najkvalitetniji borac u teškoj kategoriji koji nije imao priliku da se bori za pojas. Sledeći izazov za njega je najveći talent teške kategorije Sergei Pavlovich.

Curtis je svestrani sportista koji se na koledžu bavio unakrsno „američkim fudbalom“ kao i rvanjem slobodnim stilom. Njegova snaga i eksplozivnost su i danas njegovi glavni atributi. Jedan od najboljih rvača u čitavoj kategoriji.

Dominacija u rvanju je još više izražena zbog brutalnog GNP koji posjeduje. U tom segmentu borbe mnogo podsjeća na Caina Velasqueza. Opasni i prodorni laktovi su završili i Daukausa.

Porazi od Ngannoua i Lewisa su ga natjerali da mnogo popravi svoj boks. Ima opasne direkte, ogroman reach koji mu omogućava da kontroliše distancu. Ali opet njegov stil borbe je forsiranje partera i rušenja.

Procenat uspješnosti rušenja je preko 68%. U poslednjem meču protiv Aspinalla nismo imal vidjeti priliku koliki je napredak Blaydesa, jer se Aspinall veoma rano povrijedio.

https://twitter.com/MMAFighting/status/1649481682771124225

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Pavlovich: 32 godine, 18W-6L, visina 185cm, reach 191cm.

Blaydes: 31 godina, 17W-3L-1NC, visina 193, reach 203cm, težina 117kg.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 23.04.23 02:30h
Tip: Sergei Pavlovich WIN or Draw
Kvota: 1.94
Kladionica: 22bet

Blaydes je favorit u ovome meču i ako prevede borbu blizu je da pobjedi ovaj meč, međutim Pavlovich je pokazao u poslednje vrijeme da je u mnogo boljoj formi i da ovaj meč može da pobjedi, posebno u uvodnim rundama.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen