UFC Vegas 73: Dern vs Hill – Tipovi, savjeti i kvote 21.05.2023.

Ognjen
20 svibnja, 2023
393 Views
UFC Vegas 73: Dern vs Hill

U Apex forumu nas očekuje novi  UFC  event koji predvodi meč u ženskoj slamka kategoriji koji između Dern i Hill.

Mackenzie Dern vs Angela Hill 21.05.2023. 05:00

Mackenzie Dern

Dern je jedna od najboljih BJJ borkinja u ovoj kategoriji, i značajno je napredovala u svim segmentima borbe od kada je stigla u UFC. Prije svega u aspektu rvanja i takedowna.

Na samom početku svoje karijere je imala očajnih 14% uspješnost rušenja, što je je stvaralo mnogo problema da prevede borbu u parter i pokaže se tamo gdje je najbolja, to je sada dosta popravila i veoma je opasna u tom segmentu borbe, ali joj i dalje nedostaje snage i eksplozivnosti da bi ta rušenja bila efekivnija.

U poslednja tri meča je zabilježila dva poraza. U poslednjem meču je poražena sudijskom odlukom od Yan Xiaonan.

Njena stojka nije na visokom novou pa tako od Dern ne očekujemo neki nokaut, ali završnicu svakako možemo očekivati ako borbu prevede u parter, jer se odlično snalazi i efektivno završava protivnice sa armbarom i RNR.

https://twitter.com/MMAJunkie/status/1659607001284976641

Angela Hill

Angela Hill je djevojka koja se možda i najčešće bori u UFC-u. Od kada je debitovala 2015-te godine u UFC-u, odradila je čak 22 mečeva i na skoru je 10-12. U nizu je od dvije pobjede što jasno govori o tome da je dosta promjenila način pripreme za borbu kao i sami način borbe.

Za razliku od Dern, Hill više voli stand up borbu. Nema neki K.O. power, ali baca veliki intezitet udaraca, što može biti ključni faktor u ovom meču. Takođe, bitna stavka u ovom meču je odlična odbrana od rušenja Amande Hill. Ima odličan sprawl što može i odlučiti meč u konačnici.

Problem za Hill bi mogao biti i dosta manji octagon od uobičajnog, što bi omogućilo Dern da vrši veći pritisak te da se manje troši pri skraćivanju distance prilikom traženja rušenja, što će joj veoma biti glavni game plan u ovom meču.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Dern: 30 godina, 12W-3L, visina 163cm, reach 160cm.

Hill: 38 godina, 15W-12L, visina 160cm, reach 163cm.

Savjeti za klađenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 21.05.23 05:00h
Tip: Preko 4.5 runde
Kvota: 1.73
Kladionica: 22bet

Veoma bitna stavka u ovom meču je i veličina oktagona u Apex forumu, koji je znatno manji nego uobičajni. Dern ima 4-2 skor, dok Hill 1-3 u Apex oktagonu. Vjerujemo da ovaj meč će ići do samog kraja i sudijske odluke jer se radi o dvije borkinje koje prije svega forsiraju tempo i intezitet, a ne snagu udarca i završnice.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Ognjen