Ujpest – Diosgyor: Analiza utakmice

Milos
12 veljače, 2021
385 Views
nogomet tipovi

Ponekad su najbolje prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana, ali i Tiket Dana predloga u sred nedelje kada je izbor prilično mršav. Danas, najbolja fudbalska utakmica za klađenje je utakmica koja se igra u okviru Mađarskog šampionata gde na stadionu Szusza Ferenc u Budimpešti, legendarna ekipa Ujpesta, dočekuje goste, ekipu Diosgyor u utakmici 21-tog kola Mađarske NB1 Lige. Bez ikakve sumnje ova utakmica spada u top 5 tipova za danas, jer su kladionice ostavile prostora na jednom kladioničarskom marketu.

Domaća ekipa, nema dobru sezonu, pošto se trenutno nalaze na 9-toj poziciji i vrlo su blizu zone ispadanja. Na domaćem terenu imaju prosečan rekord od 3 pobede, 2 nerešene i 5 poraza, uz prilično lošu gol razliku od 11 postignutih i 24 primljena gola. Ova ekipa ove sezone igra prilično efikasne utakmice, te su od 20 mečeva do sada čak 13 puta išli na 3 ili više golova.

Njihovi protivnici, ekipa Diosgyor se nalazi na poslednjoj poziciji šampionata sa vrlo lošim skorom, ali ekipa je blago pojačana tokom zimske pauze što se odmah videlo, te su u poslednje dve utakmice ostvarili dve pobede. Na gostovanjima su katastrofalni do sada bili, ali ono što je važnije je činjenica da igraju vrlo efikasne utakmice, te da su od 20 utakmica, na čak 14 išli preko 2 gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju većinu svojih igrača spremnih za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 47 puta i ono što je očigledno je to da gosti nisu jedna od ekipa koja olako pušta Ujpestu da uzme bodove. A što se golova tiče na poslednjih 6 susreta je čak 4 puta viđeno 3 ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća odličnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos