Ukrajina – Severna Makedonija: Analiza utakmice

MilosNS
17 lipnja, 2021
545 Views
euro tipovi

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za četvrtak 17.06.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru drugog kola Evropskog prvenstva, gde se sastaju ekipe Ukrajine i Severne Makedonije.

Ukrajina

Iako su u jednom momentu utakmice delovali kao bokser koji se nalazi u konopcima, Ukrajinci su magično uspeli da se vrate protiv Holandije i da sa 0-2 izjednače na 2-2, ali dekoncentracija u odbrani ih je koštala i na kraju su izgubili meč rezultatom 2-3. Malo ljudi zaista respektuje ovu reprezentaciju, ali radi se o jednom kompaktnom sastavu, koji je vrlo opasan pogotovo u napadu.

Severna Makedonija

Sa druge strane, selekcija Severne Makedonije je na ovaj šampionat došla kao veliki autsajder, ali su na prvom meču i pored velike borbe na kraju izgubili rezultatom 1-3. Ovaj duel je imao i treće poluvreme pošto je jedan igrač Severne Makedonije optužio Austrijskog reprezentativca Marka Arnautovića za napad na rasnoj osnovi i napadač je privremeno suspendovan.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale nekoliko puta do sada i vrlo često se dešavalo da igraju utakmice na mali broj pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Ukrajina 2+ (da Ukrajina postigne dva ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.