Ukrajina vs Španjolska: Tipovi, savjeti i kvote 07.07.2022.

Dusan
7 srpnja, 2022
486 Views
Ukrajina vs Španjolska

Poslednja utakmica ovih kvalifikacionih prozora za Svijetsko prvenstvo, igra se u grupi G, a sastaju se Ukrajina i Španjolska. Ukrajina je nominalni domaćin, ali se utakmica igra u Letoniji, zbog dobro poznate situacije u Ukrajini. Obje ekipe su prošle dalje, a ova utakmica se igra zbog bolje startne pozicije u drugom krugu.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Ukrajina

Ukrajinci su ove kvalifikacije shvatili veoma ozbiljno. Došli su sa skoro najjačim sastavom i pobjedili su obje utakmice. Prvo su pali Gruzijci, može se reći neočekivano lako, a zatim i Makedonci u gostima.

Publika u Letoniji se potrudila da se Ukrajinci osjećaju kao kod kuće. Protiv Gruzije atmosfera je bila fantastična, i mnogo je pomogla izabranicima Ainarsa Bagatskisa, da dodju do veoma važne pobjede. Sledeći na redu su Španci, koji dolaze u kombinovanom sastavu.

Ukrajince predvodi NBA igrač i defintivno najkvalitetniji igrač ukrajinske reprezentacije Svi Mykhailiuk, koji trenutno nastupa za Raptorse. Radi se o jednom vrhunskom napadaču koji sasuo Gruzijcima i Makedoncima 40 poena kombinovano.  Pored njega u ekipi se nalazi mladi Yusuf Sanon koji ima NBA iskustvo, a trenutno nastupa u Litvaniji.

U sastavu protiv Španije naći će se iskusni centar Pustovyi, koji je preskočio meč sa Sjevernom Makedonijom. Ukrajinci igraju čvrstu odbranu, a u napadu su mnogo orijentisani na solo akcije Mykhailiuka. Španci su poraženi zadnji meč i u sastavu u kojem dolaze u Rigu, nisu nepobjedivi. To će Ukrajinci pokušati iskoristiti.

Španjolska

Španjolci u kakvom god sastavu da se pojave oni su sila i favoriti. Iako su izgubili meč protiv Gruzije to ih neće uzdrmati.  Možda je to samo jedan loš dan. Prije toga poraza razbili su Makedonce sa skoro 40 razlike.

Radi se o ekipi sastavljenoj isključivo od igrača iz Endese, gdje preovladavaju igrači Jouventuta i Malage. Glavni igrači ove reprezentacije su Lopez-Arostegui, Brizuela i Jaime Fernandez. Čitava ekipa je konceptovana da mnogo igra u tranziciji i da šutirijau. Ono što može biti veliki problem za Špance je nedostatak prave petice, što su Gruzijci obilato koristitli.

Vrlo je vjerovatno da ni jedan od ovih igrača neće biti na spisku Španije za Svijetsko prvenstvo, ali svaki poziv i igranje za nacionalni dres je posebna motivacija, i vjerujemo da će španci uraditi sve, da se iskupe za poraz u Gruziji.

Veoma važan je faktor da li će uspjeti sačuvati iskusnog Pustovyija pod košem, kao i napadčku produkciju tandema Svi – Sanon.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

24.02. 22. – Španjolska vs Ukrajina : 88:74 / Lopez-Arostegui 15p, Randle 21p

02.12.18. – Španjolska vs Ukrajina: 72:68

Očekivani sastavi

Španjolcima će igrati može se slobodno reći treća ekipa, dok za Ukrajinu se vraća Pustovyi, a neće igrati Kravtsov, niti će biti tu Randle, Lipovyy, ali ni Alex Len.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 07.07.22 20:00h
Tip: Ukrajina (+9.5)
Kvota: 1.667
Kladionica: 22bet

Ukrajinci su u dobroj seriji rezultata, i sa jakom odbranom, i dobrim šuterskim raspoloženjem, mogu iznenaditi oslabljenu Španiju. Vjerujemo da će utakmica biti dosta blizu, i ako Ukrajina izgubi, neće biti preko 10 poena razlike.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

Author Dusan